• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler

Tubibatubs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2021
7
3
1
30
Herkese merhabalar ☺️ Sormak istediğim birşey var benim gibi olan çok kişi olduğuna da eminim 🥰 adetime üç gün kala ovulasyon testi yaptım ve t çizgisi kopkoyu c çizgisi Hafif belirgindi. Dün yani adetime iki gün kala yine yaptım yine aynı şekilde çıktı sizce hamile olabilir miyim bu şekilde öğrenenler var mı acaba ??? Adet olacak gibi belirtiler hissediyorum ama emin de olamıyorum, bu sabah göğüslerim çok gergindi🙇

Benim şu şekil çıktığında hamileydim
368D6A78-4E7A-45B5-8D4B-4CF0463908A1.jpeg İnşallah siz de hamilesinizdir

Benim ki de aynı bu şekilde çıktı ilk dakikalarda sonra daha da koyulaştı. İnşallah hamileyimdir 😍 daha adetime 1 gün var ama dayanamayıp bugün gebelk testi yapacağım sanırım

Benim de böyleydi gebeliğimi öğrendiğimde. Siz bi de gebelik testi yapın. Hamilesiniz bence.☺️

Eklentiler

• 52984625-333D-4F54-B159-D412B8D7FB2B.jpeg
    52984625-333D-4F54-B159-D412B8D7FB2B.jpeg
    40,6 KB · Görüntüleme: 382
Herkese merhabalar ☺️ Sormak istediğim birşey var benim gibi olan çok kişi olduğuna da eminim 🥰 adetime üç gün kala ovulasyon testi yaptım ve t çizgisi kopkoyu c çizgisi Hafif belirgindi. Dün yani adetime iki gün kala yine yaptım yine aynı şekilde çıktı sizce hamile olabilir miyim bu şekilde öğrenenler var mı acaba ??? Adet olacak gibi belirtiler hissediyorum ama emin de olamıyorum, bu sabah göğüslerim çok gergindi🙇
Ben bu şekilde öğrendim. Zaten 2 ihtimal var. Ya 2. Yumurtlama ya da hamilesin ♥️

Back