S Slviiiii Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2021 7 1 6 28 20 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Slviiiii #1 Adet 5 gün gecti evde ovulasyon testi vardi 3 gundur yapiyrum kirmızı cıkıyo gebelik olma ihtimali varmi bakar misiniz ?
Adet 5 gün gecti evde ovulasyon testi vardi 3 gundur yapiyrum kirmızı cıkıyo gebelik olma ihtimali varmi bakar misiniz ?
G gulsahkrylmz Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2021 49 30 8 25 20 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Slviiiii #2 Slviiiii .!.: Adet 5 gün gecti evde ovulasyon testi vardi 3 gundur yapiyrum kirmızı cıkıyo gebelik olma ihtimali varmi bakar misiniz ? Eki Görüntüle 2992428 Genişletmek için tıkla... Olabilir canım öyle bir ihtimal var tabikide
Slviiiii .!.: Adet 5 gün gecti evde ovulasyon testi vardi 3 gundur yapiyrum kirmızı cıkıyo gebelik olma ihtimali varmi bakar misiniz ? Eki Görüntüle 2992428 Genişletmek için tıkla... Olabilir canım öyle bir ihtimal var tabikide
alsem Diva Pro Üye Anneler Kulübü 12 Aralık 2019 17.480 54.132 598 20 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Slviiiii #3 Evet, bende belli etmişti.
S Slviiiii Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2021 7 1 6 28 20 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Slviiiii #4 alsem .!.: Evet, bende belli etmişti. Genişletmek için tıkla... Cizgiler silik mi acaba die dusundum bende ama adette gecince yumurtlama gecmistir diyorum aklim karisti
alsem .!.: Evet, bende belli etmişti. Genişletmek için tıkla... Cizgiler silik mi acaba die dusundum bende ama adette gecince yumurtlama gecmistir diyorum aklim karisti
alsem Diva Pro Üye Anneler Kulübü 12 Aralık 2019 17.480 54.132 598 20 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Slviiiii #5 Slviiiii .!.: Cizgiler silik mi acaba die dusundum bende ama adette gecince yumurtlama gecmistir diyorum aklim karisti Genişletmek için tıkla... Garanti olsun ya kan verin ya gebelik testi yapın.
Slviiiii .!.: Cizgiler silik mi acaba die dusundum bende ama adette gecince yumurtlama gecmistir diyorum aklim karisti Genişletmek için tıkla... Garanti olsun ya kan verin ya gebelik testi yapın.
S Slviiiii Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2021 7 1 6 28 20 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Slviiiii #6 alsem .!.: Garanti olsun ya kan verin ya gebelik testi yapın. Genişletmek için tıkla... Aynn oyle yapim tesekkur ederim
alsem .!.: Garanti olsun ya kan verin ya gebelik testi yapın. Genişletmek için tıkla... Aynn oyle yapim tesekkur ederim
S Slviiiii Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2021 7 1 6 28 20 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Slviiiii #7 gulsahkrylmz .!.: Olabilir canım öyle bir ihtimal var tabikide Genişletmek için tıkla... Kan tahlili verim olmazsa biraz daha bekleyip kesin sonuç olsun en azindan
gulsahkrylmz .!.: Olabilir canım öyle bir ihtimal var tabikide Genişletmek için tıkla... Kan tahlili verim olmazsa biraz daha bekleyip kesin sonuç olsun en azindan
pcostupbebk Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2021 264 284 53 26 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Slviiiii #8 Slviiiii .!.: Kan tahlili verim olmazsa biraz daha bekleyip kesin sonuç olsun en azindan Genişletmek için tıkla... Sonuç ney acaba
Slviiiii .!.: Kan tahlili verim olmazsa biraz daha bekleyip kesin sonuç olsun en azindan Genişletmek için tıkla... Sonuç ney acaba