Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi bu şekilde gebelik öğrenen var test yapmadan bilemezsiniz eğer negatif çıkarsa tekrar yumurtluyor olabilirsiniz ona göre de değerlendirirsiniz hayırlısı olsun hakkınızdaKızlar merhaba,
Adetime 1 gün kala ovülasyon testi yaptım bu sekilde koyu çıktı tekrar mı yumurtlama var acaba anlayamadım? Bu şekilde gebe olduğunu öğrenenler varmış başına gelen var mı acaba?
Adetim gecikirse gebelik testi yapacagım,hayal kırıklığına uğramak istemiyorumTabi bu şekilde gebelik öğrenen var test yapmadan bilemezsiniz eğer negatif çıkarsa tekrar yumurtluyor olabilirsiniz ona göre de değerlendirirsiniz hayırlısı olsun hakkınızda
Tekrar yumurtlama olabilir canım çünkü üstteki pik , gebelik testi varsa yarın sabah ilk idrarla yap :) hadi hayırlısı olsun bakalım inşAllah vardırKızlar merhaba,
Adetime 1 gün kala ovülasyon testi yaptım bu sekilde koyu çıktı tekrar mı yumurtlama var acaba anlayamadım? Bu şekilde gebe olduğunu öğrenenler varmış başına gelen var mı acaba?
İnşAllah vardırAdetim gecikirse gebelik testi yapacagım,hayal kırıklığına uğramak istemiyorum![]()
Yarın adet oAdetim gecikirse gebelik testi yapacagım,hayal kırıklığına uğramak istemiyorum![]()
18.gunde yumurtlama olmuştu sonra silik oldu catladı sanırım ama yine de bilmiyorum çünkü adetlerim düzensiz belki yeniden yumurtlama olmuşturTekrar yumurtlama olabilir canım çünkü üstteki pik , gebelik testi varsa yarın sabah ilk idrarla yap :) hadi hayırlısı olsun bakalım inşAllah vardır
İnşallah teşekkür ederimİnşAllah vardır![]()
Son durumun nedir canımMerhaba ben bu ay iki defa yumurtlama yakaladım ve değerlerlendirdim şuan adetim 1 gün gecikti gebelik testi negatif çıktı ama son 3 gündür ovulasyon testi koyu çıkıyor gebelik olabilir mi bir kaç gün sonra tekrar yapmalımıyım gebelik testi
Hergün yapıyorum ovülasyon testi pozitif çıkıyor sabah gebelik yaptım negatif çıktı