Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 adet günümAdetine kaç gün var canım
Yaptım zaten aslında. İkisi de koyu çıktıBence bi yap t çizgisi c den koyu çıkınca gebelikten şüphe edebiliriz bence burada okumuştum
İstersen at bakalım biYaptım zaten aslında. İkisi de koyu çıktı
İstersen at bakalım bi
Ben daha önce ovulasyon testi kullanmadım hiç normalde böyle çıkınca yumurtlama mı olmuş oluyor?Canım valla adetine 2 gün kala böyle çıktıysa bi gebelik testi yap mutlaka ay hayırlısı olsun hakkında inşallah böyle çıkıp gebelik öğrenenleri okudum çünkü burda
benimde hep pik çıkıyordu kist oldu sandım hamileymişim inşallah sizinde öyledirKızlar merhaba. Elimde gebelik testi yok, sadece bir adet ovulasyon testi vardı. Ovulasyon testi ile gebeliğini öğrenen var mı?
Böyle çıkınca evet yumurtlama olmuş oluyor ama adetine 2 gün kalmış sen çoktan yumurtlamışsındır adetlerin düzenliyseBen daha önce ovulasyon testi kullanmadım hiç normalde böyle çıkınca yumurtlama mı olmuş oluyor?
Şu an test yok elimde adet günümü beklemek istiyorum sabredebilirsem
Adetlerim düzenli evet hadi bakalım inşallah bebektir hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde. Birazdan gidip test alacağım meraklandımBöyle çıkınca evet yumurtlama olmuş oluyor ama adetine 2 gün kalmış sen çoktan yumurtlamışsındır adetlerin düzenliyse
İkisi de eşit koyulukta, gidip bir erken gebelik testi alacağım birazdan çok meraklandım bakalım artık10 haftayı biraz geçti hamileyim, sırf meraktan evde bulunan ovulasyon testlerimi denemiştim birkaç defa :) T çizgisi hep koyu çıkıyordu. Hamile olabilirsiniz, kan testi verin isterseniz.
Umarın güzel sonuç almışsındır canımİkisi de eşit koyulukta, gidip bir erken gebelik testi alacağım birazdan çok meraklandım bakalım artık
En garantisi kan vermeniz bence en kısa zamanda kan verip öğreninEki Görüntüle 3563843 sonuç ne oldu acaba benimde aynı şekilde ve regl günüm geçti ama gebelik testinde çıkmıyor
Umarın güzel sonuç almışsındır canım
Gözün aydıııın
Hayırlı
Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın