Ovulasyon testi ile gebeliğini öğrenen var mı?

Berceste3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
253
227
33
Kızlar merhaba. Elimde gebelik testi yok, sadece bir adet ovulasyon testi vardı. Ovulasyon testi ile gebeliğini öğrenen var mı?

Bence bi yap t çizgisi c den koyu çıkınca gebelikten şüphe edebiliriz bence burada okumuştum

İstersen at bakalım bi
IMG_2843.webp

Canım valla adetine 2 gün kala böyle çıktıysa bi gebelik testi yap mutlaka ay hayırlısı olsun hakkında inşallah böyle çıkıp gebelik öğrenenleri okudum çünkü burda

Canım valla adetine 2 gün kala böyle çıktıysa bi gebelik testi yap mutlaka ay hayırlısı olsun hakkında inşallah böyle çıkıp gebelik öğrenenleri okudum çünkü burda
Ben daha önce ovulasyon testi kullanmadım hiç normalde böyle çıkınca yumurtlama mı olmuş oluyor?
Şu an test yok elimde adet günümü beklemek istiyorum sabredebilirsem

Ben daha önce ovulasyon testi kullanmadım hiç normalde böyle çıkınca yumurtlama mı olmuş oluyor?
Şu an test yok elimde adet günümü beklemek istiyorum sabredebilirsem
Böyle çıkınca evet yumurtlama olmuş oluyor ama adetine 2 gün kalmış sen çoktan yumurtlamışsındır adetlerin düzenliyse

10 haftayı biraz geçti hamileyim, sırf meraktan evde bulunan ovulasyon testlerimi denemiştim birkaç defa :) T çizgisi hep koyu çıkıyordu. Hamile olabilirsiniz, kan testi verin isterseniz.

Böyle çıkınca evet yumurtlama olmuş oluyor ama adetine 2 gün kalmış sen çoktan yumurtlamışsındır adetlerin düzenliyse
Adetlerim düzenli evet hadi bakalım inşallah bebektir hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde. Birazdan gidip test alacağım meraklandım

10 haftayı biraz geçti hamileyim, sırf meraktan evde bulunan ovulasyon testlerimi denemiştim birkaç defa :) T çizgisi hep koyu çıkıyordu. Hamile olabilirsiniz, kan testi verin isterseniz.
İkisi de eşit koyulukta, gidip bir erken gebelik testi alacağım birazdan çok meraklandım bakalım artık

1000076283.webp
sonuç ne oldu acaba benimde aynı şekilde ve regl günüm geçti ama gebelik testinde çıkmıyor

Back
X