- 9 Aralık 2018
- 266
- 219
- 23
- Konu Sahibi Leyla Yurt
-
Leylacım iyi öğrenmişsin tebrik ederimOvülasyon testini yaparken dikkat edilmesi gerekenler
Saat 12:00-16:00 aRası yapılması çok uygun bir saat aralığı çünkü LH hormonu en yüksek bu saatlerde vücutta bulunuyor. Bu testi yapmadan en az 2 SAAT ÖNCE sıvı alımını durdurmuş olmanız gerekiyor, eğer idrarınız gelirse tutmayın mutlaka yapın, tekrar gelecektir illaki idrarınız. LH HORMONU vücutta hep olduğu için t çizgisi silik çıkabilir bu yumırtlama değildir.
Test üzerindeki C çizgisi CONTROL anlamındadır yani KONTROL test çalışıyor demektir. BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN T ÇİZGİSİDİR.
Ne zaman anlarım yumurtladığımı?
T ÇİZGİSİ C ÇİZGİSİ KADAR KOYU
T ÇİZGİSİ C ÇİZGİSİNDEN DAHA KOYU bunlar yumurtlamadır.
Bilinen bir yanlışlık vardır önemli olan ÇATLAMADIR. YUMIRTLAMAYI GÖRDÜK o günü değerlendiriyoruz ertesi gün aynı saatlerde tekrar test yapıyoruz, T ÇİZGİSİ HALA KOYU İSE YUMURTLAMA DEVAM EDİYOR YANİ YUMURTA ÇATLAMA İÇİN OLGUNLAŞMA SÜRECİNDE. ama biz devam ediyoruz değerlendirmeye. T ÇİZGİSİ ne zaman silikleşir o zaman ÇATLAMA OLMUŞ DEMEKTİR. Peki çatlama olduğunda ne yapıyoruz
Pazartesi yumurtladı
Salı çatladı
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe günü ilişki sonra bir gün sonra tekrar ilişki sonra ara gün aşırı yapmaya çalışıyoruz. Çatlama görüldükten sonra test yapmaya artık gerek yoktur. İlişki sonrasın5-10 dakika ayağa kalkmaz ve o gece duşa girmezseniz iyi olur.
Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
Sağolasın canımLeylacım iyi öğrenmişsin tebrik ederim
ayy yeni konu açmışsın ben sayfa var ya oraya yazdığını sandım ordan da mesaj gelince bunu oraya yazdığımı düşünüyordum... bulamayınca yahu nereye yazdım tebrik mesajını diye ara ara buldum neyse ki...:)Sağolasın canım
iyi yapmışsın canım sen ovülasyon testi yapıyor musunayy yeni konu açmışsın ben sayfa var ya oraya yazdığını sandım ordan da mesaj gelince bunu oraya yazdığımı düşünüyordum... bulamayınca yahu nereye yazdım tebrik mesajını diye ara ara buldum neyse ki...:)
bu ay sondu daha yapmıcam canım... çok koyu göremiyorum ben.iyi yapmışsın canım sen ovülasyon testi yapıyor musun
Hiç doktora gittin mi canımbu ay sondu daha yapmıcam canım... çok koyu göremiyorum ben.
Gittim en son ekimde amh dusuk mus bir de yas geciyor.. normal yollarla deniyoruz bakalim :)Hiç doktora gittin mi canım
Peki çatlamanın üzerinden kaç gün sonra gebelik testi yapalım?Rica ederiiimm
Kandan 10.gün baktırabilirsiniz ama idrar testi için en az 14 gün isteniyor Buda muhtemelen adet gecikmesine denk gelmektePeki çatlamanın üzerinden kaç gün sonra gebelik testi yapalım?
Teşekkürler :)Kandan 10.gün baktırabilirsiniz ama idrar testi için en az 14 gün isteniyor Buda muhtemelen adet gecikmesine denk gelmekte
Rica ederiiimGüzell açıklama saolun
Canım bugün benim adetimin bittginin 7. gün ilk 5 gün çizgilerim silik çıktı 3. ve 4.gün diğerlerine göre daha koyuydu Ben anlamadım o zaman mı yumurtladım yoksa daha yumurtlayacak mıyım adetten sonra yumurtlanir mi hemeniyi yapmışsın canım sen ovülasyon testi yapıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?