normal gebelik testi de yaptım bişey çıkmadıhamile olabilirmisin diycem ama bu kadar erken belli etmez diyede düşünüyorum
Umarım hamilesinizdir aynı durumdayım ben denormal gebelik testi de yaptım bişey çıkmadı
Yumurtam 5 gün sonra çatladı şimdi adetime 1 hafta var tekrar koyulaşmaya başladı gebelik testi yaptırmıştım üst üste koyu olunca 1.20 çıktı ama adetime 11 gün vardı o zaman bugün 1 hafta var testim silikleştikten sonra tekrar yükselmeye başladı gebelik testi yapıyorum evde bi var gözüküyor bi yok gözüküyor anlamadımUmarım hamilesinizdir aynı durumdayım ben de
Yumurtam 5 gün sonra çatladı şimdi adetime 1 hafta var tekrar koyulaşmaya başladı gebelik testi yaptırmıştım üst üste koyu olunca 1.20 çıktı ama adetime 11 gün vardı o zaman bugün 1 hafta var testim silikleştikten sonra tekrar yükselmeye başladı gebelik testi yapıyorum evde bi var gözüküyor bi yok gözüküyor anlamadımUmarım hamilesinizdir aynı durumdayım ben de
Yumurtam 5 gün sonra çatladı şimdi adetime 1 hafta var tekrar koyulaşmaya başladı gebelik testi yaptırmıştım üst üste koyu olunca 1.20 çıktı ama adetime 11 gün vardı o zaman bugün 1 hafta var testim silikleştikten sonra tekrar yükselmeye başladı gebelik testi yapıyorum evde bi var gözüküyor bi yok gözüküyor anlamadım
Güzel haber alıp haberdar edelim birbirimizi inşallah canımmmYumurtam 5 gün sonra çatladı şimdi adetime 1 hafta var tekrar koyulaşmaya başladı gebelik testi yaptırmıştım üst üste koyu olunca 1.20 çıktı ama adetime 11 gün vardı o zaman bugün 1 hafta var testim silikleştikten sonra tekrar yükselmeye başladı gebelik testi yapıyorum evde bi var gözüküyor bi yok gözüküyor anlamadım
İnşallahGüzel haber alıp haberdar edelim birbirimizi inşallah canımmm
Hamile misinizİnşallah
Evet hamileydim 5 gün önce düşük yaptımHamile misiniz
Yaa gecmis olsun uzucu bi surec hayirlisi olsun hakkinizda insallah yine olur bebeginizEvet hamileydim 5 gün önce düşük yaptım
Amin inşallah rabbim yardımcımız olsun bu yoldaYaa gecmis olsun uzucu bi surec hayirlisi olsun hakkinizda insallah yine olur bebeginiz
Hamileydim evet ama kimyasal gebelik yaşadım 6 haftada kanamam başladıYumurtlama dan sonra adete kadar hep silik çıktı ovulasyon acaba mi dedim sonra adet geçince yaptim kopyayı çıktı hamileymisim meger3 4 gün geçince tekrar yaptım bu sefer de t çizgisi c den koyu çıktı. Bat i bekleyin ve test yao7n inşallah gebesinizdir
Çok üzüldüm geçmiş olsun üzme kendini her nasip vaktine esirdir. Allah tez zaman da senin ve bekleyen tüm anne adaylarının kucağını doldursun.hamileydim evet
Hamileydim evet ama kimyasal gebelik yaşadım 6 haftada kanamam başladı
Rabbim kullarına kaldıramayacağı dert vermiyormuş gerçekten ilk gün yaşayan ölü gibi olan ben ikinci gün sanki hiç bişey olmamış gibi hissetmeye başladım rabbim yanımda oldu çok şükür kanamam bitse de tekrar deneyenlere başlasak diye bekliyorum şimdi. Amin inşallah rabbim yardımcımız olsunÇok üzüldüm geçmiş olsun üzme kendini her nasip vaktine esirdir. Allah tez zaman da senin ve bekleyen tüm anne adaylarının kucağını doldursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?