- 30 Mart 2022
- 5.615
- 3.335
- 103
- Konu Sahibi onbirmayis
-
İğneden kaynaklı devamlı pik göstermesi çok normalKızlar ovitrelle vuruldum ovülasyon testim iğneden sonra 48 saattir pik halde. Hala silinmedi. Silineceği yerde T çizgisi daha da koyu çıkıyor.
İğneden dolayı salınan hormondan dolayı mı yoksa yumurtam çatlamıyor mu kafam çok karışık.
Görseli ekliyorum
İğneyi 12.gün vuruldum
3 tane ust üste havuc ye cnmKızlar ovitrelle vuruldum ovülasyon testim iğneden sonra 48 saattir pik halde. Hala silinmedi. Silineceği yerde T çizgisi daha da koyu çıkıyor.
İğneden dolayı salınan hormondan dolayı mı yoksa yumurtam çatlamıyor mu kafam çok karışık.
Görseli ekliyorum
İğneyi 12.gün vuruldum
Yani çatlamamıştır mı diyorsunuz3 tane ust üste havuc ye cnm
İnşaAllah ondandır çatlamamış olmasın daİğneden kaynaklı devamlı pik göstermesi çok normal
Klomen kullandın mi canimKızlar ovitrelle vuruldum ovülasyon testim iğneden sonra 48 saattir pik halde. Hala silinmedi. Silineceği yerde T çizgisi daha da koyu çıkıyor.
Görseli ekliyorum
İğneyi 12.gün vuruldum
Evet klomen + ovitrelleKlomen kullandın mi canim
Ovitrelle denen sey çatlatma iğnesi dimiEvet klomen + ovitrelle
Evet 48 saat geçti üzerindenOvitrelle denen sey çatlatma iğnesi dimi
Asilama yaptirdin mi hic , ben asilama icin gittim adetin 4. Gününde basit kist var diye yolladi beni. Martta yine gidicem klomenle başlatacaklarmis benide sonra catlatma iğnesi sonra aşılama dedi bana daEvet 48 saat geçti üzerinden
Aşılamayı belli bir prosedürden sonra yaparlar herhalde. Daha önce klomen ve iğne uygulanmadıysa aşılama yapmazlar bence. Tabi özel hastaneyse iş başka.Asilama yaptirdin mi hic , ben asilama icin gittim adetin 4. Gününde basit kist var diye yolladi beni. Martta yine gidicem klomenle başlatacaklarmis benide sonra catlatma iğnesi sonra aşılama dedi bana da
Igne acitiyor mu sen mi vurdun kendin
Teste gore catlamamis belki birkac yumrta varsa ondanda olablr bilemicm igne cTlatmis olmalı çünkü igneden en gec ne zaman sonra catlar onu arastirinYani çatlamamıştır mı diyorsunuzben iğne her türlü çatlatır diyordum ama
Ben hamileyken ovülasyon testi pozitif çıkanları hatırladım. Çünkü beta hcg hormonu salgılıyor bu çatlatma iğnesi. Ben o yüzden pik olduğunu düşündüm hamileler gibi.Teste gore catlamamis belki birkac yumrta varsa ondanda olablr bilemicm igne cTlatmis olmalı çünkü igneden en gec ne zaman sonra catlar onu arastirin
Doktor direkt aşılama dedi bana hatta nasil olduğunu da anlatti , devlet hastanesine gidiyorum bu aradaAşılamayı belli bir prosedürden sonra yaparlar herhalde. Daha önce klomen ve iğne uygulanmadıysa aşılama yapmazlar bence. Tabi özel hastaneyse iş başka.
İğneye gelince de ben yapmadım arkadaşıma yaptırdım iki saniyelik bir olaydı. Ayaktaydım uzanmadım bile yani. Hemen ayakta yaptı 1 cm lik ucu var zaten kalçadan vurulduğumuz iğne gibi değil. O yüzden acıtmıyor. Göbekten yapılıyor.
Hiç klomen ve iğne denemeden böyle demelerine şaşırdımDoktor direkt aşılama dedi bana hatta nasil olduğunu da anlatti , devlet hastanesine gidiyorum bu arada
Bende anlamadim açıkçası. Klomen verip 5 gun kullandiracaklardi. Yumurta takibi olacakti sonra catlatma ignesi olacakti. Esimle birlikte gidip asilama yaptircaktik böyle dedi doktor. Tabi bu ay adetim gecikti duphastonla adet oldum 4. Gun gittim basit kist gordu doktor tedaviye başlayamayiz dedi üzüldüm. Yoksa 2 3 gune bende igne vurulacaktmHiç klomen ve iğne denemeden böyle demelerine şaşırdım
Aşılama öncesi de yumurtayı ilaçla geliştiriyorlar diye biliyorumBende anlamadim açıkçası. Klomen verip 5 gun kullandiracaklardi. Yumurta takibi olacakti sonra catlatma ignesi olacakti. Esimle birlikte gidip asilama yaptircaktik böyle dedi doktor. Tabi bu ay adetim gecikti duphastonla adet oldum 4. Gun gittim basit kist gordu doktor tedaviye başlayamayiz dedi üzüldüm. Yoksa 2 3 gune bende igne vurulacaktm
Aynen klomen o yuzden veriyorlarmışAşılama öncesi de yumurtayı ilaçla geliştiriyorlar diye biliyorum
Hakkında hayırlısı olsun inşaAllahAynen klomen o yuzden veriyorlarmış
Aminn hepimize inşallahHakkında hayırlısı olsun inşaAllahRabbim kolaylıkla nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?