Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi hokus pokus misali fotoğrafa bakıp yardımcı olurmusunuz? 👋🏻

• Konu Sahibi Konu Sahibi BESD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

BESD

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2020
250
167
53
Merhaba Aralık ayından itibaren kızımıza bir kardeş ailemize yeni bir hayat için hazırlıklar yapmaya başladık eşimle. Ocak ayı içinde hamilelik için en verimli günleri bulmak için ovülasyon testini denedim. 25 Ocak sabah 9.30 c çizgisi koyu t çizgisi silikti. 26 Ocak sabah iki çizgide koyu çıktı. Ardından öğlen tekrar bir test yaptım ikinci çizgi silikleşmeye başladı yanlış olabilir mi diye tekrar ve tekrar 2 test daha yaptım sonuç yine aynı. AZ önce tekrar bir test yaptım ikinci çizgi yine çok koyu değil. Sebebi ne olabilir ki ? Fikri olan veya bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim

:) 1. sı sabah yaparsan teste gırecek lh daha ıdrarında olmamıs olcak olsa bıle azcık. o yuzden oglen yapılması onerılır hatta ıkındıye yakın. cok sıvı tuketmeden hatta 2 3 saat sıvı ya ara vermen daha mantıklı
2, 2 yaptıgın test arasında 6 yada 8 saat olmalı kı az bı bırıksın :)) yarınkı testın koyulasacak . yarın oglen gıbı yap sıvı almadan 2 saat bekleyıp. daha net olur sonucun ^^ benım yazın boyle cıkmıstı dayanamayıp su ıctıgım ıcın sureklı degısken seklındeydı.

Canim Ben burda ovulasyon goremedim hic bir year peak olmamis erkenmi basladin test yapmaya adetin kac gun suruyor cok fazla bilgi vermemisin

Teşekkür ederim cevap için :) İkinci testte ikisi koyu çıkan sabah uyanınca yaptığım test. Yarın ki testleri öğleden sonra yapayım bakalım

Canim Ben burda ovulasyon goremedim hic bir year peak olmamis erkenmi basladin test yapmaya adetin kac gun suruyor cok fazla bilgi vermemisin
Adetim 14 Ocak’ta oldu. 19 Ocak’ta bitti. Normalde 26 günde bir adet oluyorum. 26 Ocak hesaplamalarıma göre yumurtlama tarihimdi. 26 yazan testte 2 çizgi koyu. Bu yumurtlama olacak anlamda değil mi? Ben mi bilmiyorum yorum için teşekkürler

c kadar koyu yada c den de koyu olmalı . yarın kı testten anlasılır. benım de c baya bı koyulasıp sılıklestıydı . her zaman t c den koyu cıkmıyo yanı :)) yarın sılıklesırse yumurta salınmıs olcak ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…