• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi hep silik

mugesk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2024
32
5
1
22
Benim adet dongum bu iki aydır 23 günde bir gelio normlade geç geliyodu ama bu iki aydır da böyle oluuo ve ovulasyon testi yaptığım halde kaç gündür sürekli silik çıkıp bunhn nedeji nedir

Bunu bende yaşıyorum regl 10 gün kaldı hala yumurtlama pik göremedim

Evet acaba diyorum testte mi sorun var ama ilk yaptığım günden beri silik yani
Bende onu düşündüm sen hangi markayı kullanıyorsun ben bir gebenin günlüğünü kullanıyorum o testin 20mm yumurtayı algıladığını okudum acaba o kadar büyümüyor mu diye de düşünüyorum

Bende onu düşündüm sen hangi markayı kullanıyorsun ben bir gebenin günlüğünü kullanıyorum o testin 20mm yumurtayı algıladığını okudum acaba o kadar büyümüyor mu diye de düşünüyorum
laboquick bende bu markayı kullanıyorum adetim bittiği günden beri yapıyorum ama yok sürekli aynı

Bende sizin kullandığınız markayı kullanmayı düşünüyorum daha sizin regl kaç gün kaldı
12 gün kaldı ve 23 günde bir adet oluyorum evkendikten somra adetim duzensizlesti bı geç gelip bı erken gelio ama bu iki aydır 23 günde bir gelio

Anladım bana da 10 gün kaldı ama sende devam et bende yapıyorum belli olmaz belki geç yumurtlama olucak denk geldim çünkü adetle 19. Günde 22. Günde yumurtlama göreni ve kafanı yorma çok önemli stres olucak diye olumlu düşün

Anladım bana da 10 gün kaldı ama sende devam et bende yapıyorum belli olmaz belki geç yumurtlama olucak denk geldim çünkü adetle 19. Günde 22. Günde yumurtlama göreni ve kafanı yorma çok önemli stres olucak diye olumlu düşün
Evet öyle yapıyorum stres de çok etklio o yüzden akışına bıraktım

Back