Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim adet dongum bu iki aydır 23 günde bir gelio normlade geç geliyodu ama bu iki aydır da böyle oluuo ve ovulasyon testi yaptığım halde kaç gündür sürekli silik çıkıp bunhn nedeji nedir
Bende onu düşündüm sen hangi markayı kullanıyorsun ben bir gebenin günlüğünü kullanıyorum o testin 20mm yumurtayı algıladığını okudum acaba o kadar büyümüyor mu diye de düşünüyorum
Bende onu düşündüm sen hangi markayı kullanıyorsun ben bir gebenin günlüğünü kullanıyorum o testin 20mm yumurtayı algıladığını okudum acaba o kadar büyümüyor mu diye de düşünüyorum
Anladım bana da 10 gün kaldı ama sende devam et bende yapıyorum belli olmaz belki geç yumurtlama olucak denk geldim çünkü adetle 19. Günde 22. Günde yumurtlama göreni ve kafanı yorma çok önemli stres olucak diye olumlu düşün
Anladım bana da 10 gün kaldı ama sende devam et bende yapıyorum belli olmaz belki geç yumurtlama olucak denk geldim çünkü adetle 19. Günde 22. Günde yumurtlama göreni ve kafanı yorma çok önemli stres olucak diye olumlu düşün