Çok teşekkürlerYeni pik olmuşsun yarın tekrar yap silikleşirse çatlamış demektir yumurtan ıkısıde aynnı koyuluga bugun ulaşmış
Adetim 6 gündür gecikti iki tane test yaptım ama negatif.Doktorum 5 gün daha beklemem gerektiğini söyledi.6-7 aydır adetim gecikmeli oluyor zaten o yüzden hamile olduğumu düşünmüyorumAynı günde pik olmuşuz şuan bir belirtiniz var mı
Pcos değil ama normal bir kadında 2 yumurta varsa sizde 5 tane 7 tane minik minik görüyorum ama kilo alırsan tam pcos tanısı oturur dedi doktorum bilemiyorum bende.İlk reglimden beri hep pcos denildi zaten evlendikten sonra doktorlar pcos değilsin demeye başladılar bende anlayamadım.polikistik overiniz olabilir mi o zaman böyle sürekli pik gibi çıkıyor
Bende çok umutluydum ama doktorlar önermiyor ovülasyon testini.Haklılarda bence ben bu ay çok gerildim test yaptıkça sanki kesin olacakmış gibi geliyor.Adetim gecikiyor sonra gebelik testi yapıyorum negatif yani vücut oyun oynuyor gibi bi neviMis gibi yumurtlamış bakın benim üstteki 10 ,alttaki 11 kadıma ait ve sonra silikleşti
Evet zaten herşey psikolojik ben herşeyi denedim 3 ay diyetisyenle çalıştım , sonra deniz Meryem diye bir doktordan alternatif tıp ile tedavi aldım otlar çaylar beslenme düzeyi hormonlarımda düzeldi ama yok olmayınca olmuyor şimdi tüp bebeğe başlayacağızBende çok umutluydum ama doktorlar önermiyor ovülasyon testini.Haklılarda bence ben bu ay çok gerildim test yaptıkça sanki kesin olacakmış gibi geliyor.Adetim gecikiyor sonra gebelik testi yapıyorum negatif yani vücut oyun oynuyor gibi bi nevi
Evet malesef olmuyor.Bizde bu ay vitamin takviyesine başladık ama yine çok umutlu değilim.İnşallah tüp bebekte sonuç istediğiniz gibi olur.Bize de ilk aşılama sonra tutmazsa tüp bebek dedi ama maddi ve manevi olarak çok yoracak bizi cesaret edemiyorum şu aşamada.Evet zaten herşey psikolojik ben herşeyi denedim 3 ay diyetisyenle çalıştım , sonra deniz Meryem diye bir doktordan alternatif tıp ile tedavi aldım otlar çaylar beslenme düzeyi hormonlarımda düzeldi ama yok olmayınca olmuyor şimdi tüp bebeğe başlayacağız
Ben İstanbul’da çapa da yaptıracağım ve aşılama tutma ihtimali çok düşük olduğu için direk tüp bebek için heyete girdim ve kabul ettiler benim eşimde de sorun vardı bende de Amh düşüklüğü var tüp bebek fiyatı çok uçuk rakamları değil ve vücut hormon almadığı için tüp bebek tutma ihtimali daha yüksek dedi doktor inşşalah tek seferde tutarEvet malesef olmuyor.Bizde bu ay vitamin takviyesine başladık ama yine çok umutlu değilim.İnşallah tüp bebekte sonuç istediğiniz gibi olur.Bize de ilk aşılama sonra tutmazsa tüp bebek dedi ama maddi ve manevi olarak çok yoracak bizi cesaret edemiyorum şu aşamada.
İnşallah dilediğiniz gibi olur herşeyBen İstanbul’da çapa da yaptıracağım ve aşılama tutma ihtimali çok düşük olduğu için direk tüp bebek için heyete girdim ve kabul ettiler benim eşimde de sorun vardı bende de Amh düşüklüğü var tüp bebek fiyatı çok uçuk rakamları değil ve vücut hormon almadığı için tüp bebek tutma ihtimali daha yüksek dedi doktor inşşalah tek seferde tutartabi hiç başlamadan doğal yolla kalsam çok daha iyi ama bakalım nasip
Amin inşallah hepimizinİnşallah dilediğiniz gibi olur herşeyRabbim kucağınızı boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?