Ovülasyon testi hep çift çizgi

selda1045

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
28
12
28
Merhabalar herkese.2 buçuk yıldır evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz ama bir gebelik olusmadı.Bu ay ovülasyon testi denemek istedim.Eczacı adetin 11.günü baslamam gerektiğini söyledi.İnternetten başka testlere baktım ince silik çizgi oluşuyor sonra koyulaşıyor(yumurtlama donemi) ve sonra tekrar silik olmaya başlıyor bitiyor.Ama benim hep çift çizgi koyu şekilde.Yani ben yumurtlama dönemimi pik dönemimi ayırt edemedim.Ve neden hep ikinci çizgi koyu şekilde onuda anlamıyorum.Ebeye soruyorum bir bilgim yok diyor kadın doğum doktoruna soruyorum biz önermiyoruz beyin kendini şartlıyor diyor kimse bu konuda yardımcı olmadı.Bu konuda deneyimli veya bilgili birisi varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Eklentiler

• IMG_20241110_170839.jpg
    IMG_20241110_170839.jpg
    139,8 KB · Görüntüleme: 280
  • IMG_20241110_165920.jpg
    IMG_20241110_165920.jpg
    158,6 KB · Görüntüleme: 276
Yeni pik olmuşsun yarın tekrar yap silikleşirse çatlamış demektir yumurtan ıkısıde aynnı koyuluga bugun ulaşmış

Mis gibi yumurtlamış bakın benim üstteki 10 ,alttaki 11 kadıma ait ve sonra silikleşti

Eklentiler

• 3640CDEA-1540-414F-A3FE-DB6895A241AC.jpeg
    3640CDEA-1540-414F-A3FE-DB6895A241AC.jpeg
    71,2 KB · Görüntüleme: 157
polikistik overiniz olabilir mi o zaman böyle sürekli pik gibi çıkıyor
Pcos değil ama normal bir kadında 2 yumurta varsa sizde 5 tane 7 tane minik minik görüyorum ama kilo alırsan tam pcos tanısı oturur dedi doktorum bilemiyorum bende.İlk reglimden beri hep pcos denildi zaten evlendikten sonra doktorlar pcos değilsin demeye başladılar bende anlayamadım.

Mis gibi yumurtlamış bakın benim üstteki 10 ,alttaki 11 kadıma ait ve sonra silikleşti
Bende çok umutluydum ama doktorlar önermiyor ovülasyon testini.Haklılarda bence ben bu ay çok gerildim test yaptıkça sanki kesin olacakmış gibi geliyor.Adetim gecikiyor sonra gebelik testi yapıyorum negatif yani vücut oyun oynuyor gibi bi nevi🤷🏻‍♀️

Bende çok umutluydum ama doktorlar önermiyor ovülasyon testini.Haklılarda bence ben bu ay çok gerildim test yaptıkça sanki kesin olacakmış gibi geliyor.Adetim gecikiyor sonra gebelik testi yapıyorum negatif yani vücut oyun oynuyor gibi bi nevi🤷🏻‍♀️
Evet zaten herşey psikolojik ben herşeyi denedim 3 ay diyetisyenle çalıştım , sonra deniz Meryem diye bir doktordan alternatif tıp ile tedavi aldım otlar çaylar beslenme düzeyi hormonlarımda düzeldi ama yok olmayınca olmuyor şimdi tüp bebeğe başlayacağız

Evet zaten herşey psikolojik ben herşeyi denedim 3 ay diyetisyenle çalıştım , sonra deniz Meryem diye bir doktordan alternatif tıp ile tedavi aldım otlar çaylar beslenme düzeyi hormonlarımda düzeldi ama yok olmayınca olmuyor şimdi tüp bebeğe başlayacağız
Evet malesef olmuyor.Bizde bu ay vitamin takviyesine başladık ama yine çok umutlu değilim.İnşallah tüp bebekte sonuç istediğiniz gibi olur.Bize de ilk aşılama sonra tutmazsa tüp bebek dedi ama maddi ve manevi olarak çok yoracak bizi cesaret edemiyorum şu aşamada.

Evet malesef olmuyor.Bizde bu ay vitamin takviyesine başladık ama yine çok umutlu değilim.İnşallah tüp bebekte sonuç istediğiniz gibi olur.Bize de ilk aşılama sonra tutmazsa tüp bebek dedi ama maddi ve manevi olarak çok yoracak bizi cesaret edemiyorum şu aşamada.
Ben İstanbul’da çapa da yaptıracağım ve aşılama tutma ihtimali çok düşük olduğu için direk tüp bebek için heyete girdim ve kabul ettiler benim eşimde de sorun vardı bende de Amh düşüklüğü var tüp bebek fiyatı çok uçuk rakamları değil ve vücut hormon almadığı için tüp bebek tutma ihtimali daha yüksek dedi doktor inşşalah tek seferde tutar 🙏 tabi hiç başlamadan doğal yolla kalsam çok daha iyi ama bakalım nasip 🤲

Ben İstanbul’da çapa da yaptıracağım ve aşılama tutma ihtimali çok düşük olduğu için direk tüp bebek için heyete girdim ve kabul ettiler benim eşimde de sorun vardı bende de Amh düşüklüğü var tüp bebek fiyatı çok uçuk rakamları değil ve vücut hormon almadığı için tüp bebek tutma ihtimali daha yüksek dedi doktor inşşalah tek seferde tutar 🙏 tabi hiç başlamadan doğal yolla kalsam çok daha iyi ama bakalım nasip 🤲
İnşallah dilediğiniz gibi olur herşey🤗 Rabbim kucağınızı boş bırakmasın🙏🏻

X