Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hep çift çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minik95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2018
108
31
48
29
Meraba arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim bu ovulasyon testini ne zaman yapsam çift çizgi oluyor bazen silik bazen biraz daha koyu yumurtlama günlerimin dışındada yaptığımda ikinci çizgi hep çıkıyor neden böyle oluyor?

09BA0AC7-63C3-4780-B955-4217DF3C2D1C.jpeg

Hııı onu bilmiyordum teşekkür ederim cnm
Bak mesela kendi testlerimden bir örnek atayım sana 2. Çizgi hep var önemli olan koyulaşma ve sonrasındaki silikleşme. Benim koyu gitme durumu bu ay biraz uzun sürdü nededini anlayamadım ama silikleşti dünden beri

Eklentiler

• Screenshot_20181231-131119_Gallery.jpg
    Screenshot_20181231-131119_Gallery.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 124
Bak mesela kendi testlerimden bir örnek atayım sana 2. Çizgi hep var önemli olan koyulaşma ve sonrasındaki silikleşme. Benim koyu gitme durumu bu ay biraz uzun sürdü nededini anlayamadım ama silikleşti dünden beri
Vala bende ilk kez yapıyorum bu ay yumurtlama testini o yüzden cnm bide bu testen gebelik öğrenenlerde var ya acaba diye düşünmedim değil

Vala bende ilk kez yapıyorum bu ay yumurtlama testini o yüzden cnm bide bu testen gebelik öğrenenlerde var ya acaba diye düşünmedim değil
Anladım canım evet edete yakın ovü testini çok koyu görenler var burda, ama çok koyu olması gerekiyor silik değil

Back