Merhaba kızlarım biz 2 aydır çocuk istiyoruz 2 senedir de evliyiz. 20 Kasımda adet oldum 24 kasımda bitti ertesi günü hemen birgebeningünlügünden aldıgım ovülasyon testini kullanmaya başladım ama t kısmı bugüne kadar hep silik çıktı akşam eczaneden aldıgım başka bir testle denedim böyle çıktı bu sabah tekrar yaptım biraz daha silik görünüyor sizce çatlama mı olmuş ? Kadın doğumada gittik hiçbir sorunum yok çok şükür.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovülasyon testi hatalı mıydı kızlar
- Konu Sahibi gamisel
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebe haberleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Aralık 2023
- 423
- 622
- 23
- 26
Merhaba kızlarım biz 2 aydır çocuk istiyoruz 2 senedir de evliyiz. 20 Kasımda adet oldum 24 kasımda bitti ertesi günü hemen birgebeningünlügünden aldıgım ovülasyon testini kullanmaya başladım ama t kısmı bugüne kadar hep silik çıktı akşam eczaneden aldıgım başka bir testle denedim böyle çıktı bu sabah tekrar yaptım biraz daha silik görünüyor sizce çatlama mı olmuş ? Kadın doğumada gittik hiçbir sorunum yok çok şükür
Yumurtlama belirtisi yaşadınız mı hiç? Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti veya akıntı gibi? Çatlama olmuş gibi gözüküyor. Bugün testin kaçıncı günüMerhaba kızlarım biz 2 aydır çocuk istiyoruz 2 senedir de evliyiz. 20 Kasımda adet oldum 24 kasımda bitti ertesi günü hemen birgebeningünlügünden aldıgım ovülasyon testini kullanmaya başladım ama t kısmı bugüne kadar hep silik çıktı akşam eczaneden aldıgım başka bir testle denedim böyle çıktı bu sabah tekrar yaptım biraz daha silik görünüyor sizce çatlama mı olmuş ? Kadın doğumada gittik hiçbir sorunum yok çok şükür.
Bugün testin 20. Günü ilk defa dün bu kadar koylukla karşılaştım eczaneden aldıgım test sayesinde evet belirtiler de vardı lekelenmede yaşadım kasık ağrısıda gaz sancısı sorunu da yaşadım ama dedigim gibi önceki strip test hep silik çıktıYumurtlama belirtisi yaşadınız mı hiç? Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti veya akıntı gibi? Çatlama olmuş gibi gözüküyor. Bugün testin kaçıncı günü
- 4 Aralık 2023
- 423
- 622
- 23
- 26
Evet değerlendirdim gerçekten de test hatalı oldugunu düşündüm be kendimce değerlendirdik yeni aldıgımda nihayet koyuyu görebildim akşam sabahta biraz daha silikti sanırım çatladı dediğiniz gibiTestte sıkıntı yaşamışsınız evet değerlendirme yapabildiniz mi peki yinede teste devam edin silikleşmeye başladığında değerlendirin inşallah doğru zamanı bulmuşsunuzdur
- 4 Aralık 2023
- 423
- 622
- 23
- 26
O zaman bugün ve yarınıda değerlendirin derim :)Evet değerlendirdim gerçekten de test hatalı oldugunu düşündüm be kendimce değerlendirdik yeni aldıgımda nihayet koyuyu görebildim akşam sabahta biraz daha silikti sanırım çatladı dediğiniz gibi
Reglime 5 gün var inşallah güzel haberler alırım dua edin nolur :)O zaman bugün ve yarınıda değerlendirin derim :)
- 4 Aralık 2023
- 423
- 622
- 23
- 26
İnşallah yeni yıla güzel haberlerle gireriz bende beklemedeyim Allahım herkese nasip etsin inşallahReglime 5 gün var inşallah güzel haberler alırım dua edin nolur :)
İnşallahİnşallah yeni yıla güzel haberlerle gireriz bende beklemedeyim Allahım herkese nasip etsin inşallah
- 5 Kasım 2023
- 1.271
- 370
- 38
- 25
Bir gebenin günlüğü testi 20 mm re ve üstü yumurtalari tanımlıyor bildiğim kadarıyla 20 mm re altı olan yumurtalarda silik çıkarıyor heralde mesala 18 veya 19 mmre yumurtalarda tam pik yapmıyor gibi ama ben oğluma 18 mm re yumurtayla hamile kalmıştım. Bir gebenin günlüğünun bu sorunu var 20 mmre ve üstü yumurtayı olceyim derken 18 19 mmre boyutta olup çatlayan yumurtaları kacirabilirsiniz. Çünkü herkesin yumurtası 20 ve üstünde catlamayabilir benim düşüncem.bu yönde o yüzden bana göre innovita güzel bir ovulasyon testi onu kullanabilirsiniz çoğu kişi memnun evet testten teste göre farkedebilir çatlamış olabilir değerlendirin emin olun çok koyuluk görmeden pik kadar olmadan hamile kalanlar var değerlendirmek gerekMerhaba kızlarım biz 2 aydır çocuk istiyoruz 2 senedir de evliyiz. 20 Kasımda adet oldum 24 kasımda bitti ertesi günü hemen birgebeningünlügünden aldıgım ovülasyon testini kullanmaya başladım ama t kısmı bugüne kadar hep silik çıktı akşam eczaneden aldıgım başka bir testle denedim böyle çıktı bu sabah tekrar yaptım biraz daha silik görünüyor sizce çatlama mı olmuş ? Kadın doğumada gittik hiçbir sorunum yok çok şükür.
Öyle mi bilmiyordum çoook teşekkür ederim o kdar dert olmuştu ki içimeBir gebenin günlüğü testi 20 mm re ve üstü yumurtalari tanımlıyor bildiğim kadarıyla 20 mm re altı olan yumurtalarda silik çıkarıyor heralde mesala 18 veya 19 mmre yumurtalarda tam pik yapmıyor gibi ama ben oğluma 18 mm re yumurtayla hamile kalmıştım. Bir gebenin günlüğünun bu sorunu var 20 mmre ve üstü yumurtayı olceyim derken 18 19 mmre boyutta olup çatlayan yumurtaları kacirabilirsiniz. Çünkü herkesin yumurtası 20 ve üstünde catlamayabilir benim düşüncem.bu yönde o yüzden bana göre innovita güzel bir ovulasyon testi onu kullanabilirsiniz çoğu kişi memnun evet testten teste göre farkedebilir çatlamış olabilir değerlendirin emin olun çok koyuluk görmeden pik kadar olmadan hamile kalanlar var değerlendirmek gerek
kızlar bende bu sabah işe gitmeden kan verdim yumurtlamanın 13. günü bugün. bakalım en net gerçeği yarın öğrenicem. 15 aralıkta çatlama görmüştüm 20si regl tarihimdi hala olmadım testte yapıyorum ama negatif çıkıyor inşallah kan testinde güzel haberler alırım dua edin bana :)Öyle mi bilmiyordum çoook teşekkür ederim o kdar dert olmuştu ki içime