- 28 Nisan 2024
- 11
- 5
- 23
- Konu Sahibi elagozlum12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24 ü koyulaşmis ama tam değil yapmaya devam edin testiEki Görüntüle 3458243 merhabalar ovulasyon testi ile yumurtlama günümü belirlemek istiyorum bu testleri yaptığım günler karnıma ara ara sancı giriyordu şüphelendim acaba yumurtlamam olmuş mudur
Evet ama tekrar silikleşmeye başladı çizgiler o yüzden kafam karıştı24 ü koyulaşmis ama tam değil yapmaya devam edin testi
Değerlendirdik inşallah hayırlısıyla olur çok istiyoruz24ü yumurtlama olmuş gibi görünüyor bugünleri değerlendirin mutlaka
Tekrar silikleşmesi çatlama olduğu anlamına geliyor diye bilyorumEvet ama tekrar silikleşmeye başladı çizgiler o yüzden kafam karıştı
İnşallah öyledir dua eder misiniz benim içinTekrar silikleşmesi çatlama olduğu anlamına geliyor diye bilyorum
İnşallah canım sağlıkla hayırla olur. Bu arada bu markanin şans getirdiğine inanıyorumDeğerlendirdik inşallah hayırlısıyla olur çok istiyoruz
Elbette ederim.inşallah en kısa sürede kavuşursunuz bebişinize.siz de bana edin.ben de ilk kez ovülasyon testi yapıyorum bu ay.ancak bizim süreçimiz biraz daha imkansıza yakın yine de umudumu yitirmedim deniyorumİnşallah öyledir dua eder misiniz benim için
Ayyy inşallahhhİnşallah canım sağlıkla hayırla olur. Bu arada bu markanin şans getirdiğine inanıyorum
Benimde ikinci ovulasyon takibim 5 ay önce dış gebelik ameliyatı oldum şimdi tekrar istiyoruz rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın imkansız olarak düşünme Allah büyük ol derse oluverir duayı bırakma dilindenElbette ederim.inşallah en kısa sürede kavuşursunuz bebişinize.siz de bana edin.ben de ilk kez ovülasyon testi yapıyorum bu ay.ancak bizim süreçimiz biraz daha imkansıza yakın yine de umudumu yitirmedim deniyorum
Adet günüme 11 gün var.Kızlar ovulasyondan 1 gün önce ilişkiye girmiştik ve 2 gün önce beta baktırdım,negatif çıktı erken olduğunu düşünüyorum??
Bende de ağrı oldu ve akıntı geldiEki Görüntüle 3458243 merhabalar ovulasyon testi ile yumurtlama günümü belirlemek istiyorum bu testleri yaptığım günler karnıma ara ara sancı giriyordu şüphelendim acaba yumurtlamam olmuş mudur
Sonucunuz nedir hamile misiniz?Bu sefer oldu sanırım