ovulasyon testi hamileligi gösteriyor:)

bess_tee

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2014
15
1
Kizlar burada yeni üyeyim. Sayenizde o kadar cok sey ogrendim ki... Bir pozitifi görürsem kesin yasadiklarimi yazicam diye kendime söz vermistim. Neyse cok uzattim. Bende yumurta tembelligi var. Ovulasyon testi almistim tam kırk tane:) adetimden hemen sonra yapmaya basladım ve tam 37. Günümde yumurtlama oldu. O yuzden bu testler yanlıs deyip bir kenara atmayin derim. Bugün 48. günüm kalan ovulasyon testleri üc gündür pozitifti. Ovulasyon testlerinin gebeligi gosterdigini duymustum. Bende bir test yapayim dedim. Ve adetime üc gün olmasına ragmen gebelik testinde silik çizgiyi gördüm. Beta hcg:27.5 cikti. Daha doktora gösteremedim ama insallah hamileyimdir. Ve umarim yazdiklarimin en azindan bir kisiye hayırı dokunur. Allah hepinizin gönlüne göre versin...

Kizlar burada yeni üyeyim. Sayenizde o kadar cok sey ogrendim ki... Bir pozitifi görürsem kesin yasadiklarimi yazicam diye kendime söz vermistim. Neyse cok uzattim. Bende yumurta tembelligi var. Ovulasyon testi almistim tam kırk tane:) adetimden hemen sonra yapmaya basladım ve tam 37. Günümde yumurtlama oldu. O yuzden bu testler yanlıs deyip bir kenara atmayin derim. Bugün 48. günüm kalan ovulasyon testleri üc gündür pozitifti. Ovulasyon testlerinin gebeligi gosterdigini duymustum. Bende bir test yapayim dedim. Ve adetime üc gün olmasına ragmen gebelik testinde silik çizgiyi gördüm. Beta hcg:27.5 cikti. Daha doktora gösteremedim ama insallah hamileyimdir. Ve umarim yazdiklarimin en azindan bir kisiye hayırı dokunur. Allah hepinizin gönlüne göre versin...
Ben de bugün gebelik testinde silik çizgi gördüm ovulasyonda da koyu çizgileri gördüm canım. kan testinde de 19 çıktı aynı durumdayız sanırım Hadi hayırla tutunur inşallah bebeklerimiz

İnsallah cnm yaa. Benimle ayni durumda olan birini görmek cok güzel. Bana biraz bekle dedi arkadaslar hamilelik olsa bile daha kese görünmezmis:KK66:

Kizlar yazdiklarinizi okuyup bende umitlendim. 4 ay bebek icin calisiyoruz, bu ay ilk defa ovulasyon testlerini kullandim. Adetime 4 gun kaldi ve bugun ovulasyon testinde iki ciZgi de cok belirgin bordo cikti. Foto yuklemek isterdim ama forumda yeniyim ve nasil yapildigini bilmiyorum. Umidimin bosa cikmasindan da korkuyorum gebelik tessti icin adet gecikmesini (ins) beklemeyi dusunuyorum. Siz son durumunuzu yazmamisiniz, bilgi verirseniz sevinirim, bana da yol gostermis olursunuz.... Guzel haberlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
kızlar ovulasyon testi nedir nasıl yapılıyor benim adetime 13 gün var yardımcı olun lütfen kız bebek istiyorummmm :)

kızlar ovulasyon testi nedir nasıl yapılıyor benim adetime 13 gün var yardımcı olun lütfen kız bebek istiyorummmm :)
Canım ovulasyon testi yumurtlama dönemini gösteriyor LH artışı olduğu zaman çizgi koyu çıkıyor ve 24-36 saat içerisindeyumurtan çatlıyor.Adet döngün kaç gün belki geç kalmış olabilirsin bu ay yapmak için.

X