Ovulasyon testi hakkinda

Bencede hayirlisi canim insallah etkili olmustur..

gecen ay klomen kullandım allak bullak oldu 27 martta olmam gerekirken 9 nisanda oldum.27 günde bir adet oluyom genelde ama bu ay nasıl olucak bilmiyom
Canim ilk defa mi klomen kullandin ? Klomenle hamile kalan cok var..bazen 1 denemede bazen 3 te 6 da bile olabiliyor..ama bildigim kadariyla klomenden sonra catlatma ignesi vuruyorlar..sen yumurta takibi yaptirdinmi ? Ama gonlunu ferah tut canim benim insallah gelecek bebein

Arkadaşlar ben bu ovulasyon testini ilk ke kullanıyorum yani gecen ay kullandım ama düzenli değil ama 21. Gun progesteronum 14.6 çıkmıştı yani yumurtlamisim ben 27 28 günde bir adet oluyorum bugün adetimin 12. Günü dün ve bugün tam çift çizgi değil ama silikten biraz koyuca çıkıyor bu hiç çift çizgi olmicak mi ya geçen ay da hiç göremedim ben çift çizgiyi böyle bişe yaşayan var mı ya

Selamlar,canim eger 28 gunde bir adet oluyosan 14. Gune denk gelir yumurtlaman ..bence yarin ve obur gun de test yap..daha koyu olir insallah.bu arada da bir gun arayla iliskiye devam..

Selam kızlar☺ Esimle ben de 5 aydır deniyoruz bu ay gitti gidiyordan Labaquick ov.test sip. ettiimm. Adetime iki gün var elime bugün geldi testler bi deniyim dedim. Silik çıktı siz de de adete iki üc gün kala silik mi oluyor merak ettim.

Merhabalar ben de ilk kez kullaniyorum ovulasyon testini. Yumurtlamama 2 veya 3 gun var bata gore hesapladigimda. Hep cok silik cikti. Lh hormonu bir anda mi yukseliyor? Mutlaka bat yumurtlamadan 14 gun sonra mi geliyor? Lh yukselmesine ragmen catlama cok sonra olabiliyor mu? Kafamda deli sorular

Selam kizlar hosgeldiniz :) adetiniz ortalama 28 gunde bir oluyorsa yumurtlama genelde 14. Gun oluyor..yani bir sonraki adet tarihiniz ne zamansa 14 gun once yumurtluyorsunuz ve yumurtlama zamani cift cizgi cikiyor ve catlama sonrasi siliklesiyor..yani adet olmaniza 2-3 gun kala yaptiysaniz testi silik olmasi normal bat: beklenen adet tarihi canim :)

Haklısın galiba canim sabah gebelik testi yaptim şak diye tek cizgi cikti bu ay da olmadi

Haklısın galiba canim sabah gebelik testi yaptim şak diye tek cizgi cikti bu ay da olmadi
Olsun canim benim uzulme bende suan adet oldum, bidahaki ovulasyon testlerini paylasiriz burdan,insallah bidahaki aya guzel haberi veririz..hayirlisi olsunn..rabbim dogru zmani biliyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…