Ovulasyon testi hakkinda

Canim adetime daha var cunku 15 mart da adet olmustum en son,bu ara biraz duzensiz olmaya basladi adetlerim,eskiden hic olmazdi..belkide stres yapiyorumdur :/ sanirim korunmali iliskiyi birakinca duzensiz olabiliyormus ama eminde degilim

Canim adetime daha var cunku 15 mart da adet olmustum en son,bu ara biraz duzensiz olmaya basladi adetlerim,eskiden hic olmazdi..belkide stres yapiyorumdur :/ sanirim korunmali iliskiyi birakinca duzensiz olabiliyormus ama eminde degilim
canım 19 gün olmuş adetin geçeli ozaman geç yumurtluyor olabilirsin

Kizlar bana yardimci olursaniz sevinirim bu sabah gebelik testi ve ovulasyon testi yaptim. Gebelik testim tek cizgi cikti ama ovulasyon testim resimdeki gibi. Adetim 6 gun gevikti. Adetimin 2. Gunu kan tahlilj yaptirmisdim betta hcg 0.03 cikti ama hala hasta olmadim sizce hamile olabilirmiyim kafam karisti

Eklentiler

• 1428930929600-439923019.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 111
testin koyu çıkmış canım olabilme ihtimalin var tekrar kan testi yaptır kesin sonuç olur bu defa

Valla hayal kirikligina ugramak istemiyorum gebelik testi de yaptim o negatif cikti. Bir kac gundur belkmin ortasi agriyor ama anlamadim gitti. Bu testi de deniyim dedim boyle cikti emin olamadim biraz daha mi beklesem

Valla hayal kirikligina ugramak istemiyorum gebelik testi de yaptim o negatif cikti. Bir kac gundur belkmin ortasi agriyor ama anlamadim gitti. Bu testi de deniyim dedim boyle cikti emin olamadim biraz daha mi beklesem
Canim kac gunde bir adet oluyorsun,bazen strese bagli gecikme yasanabiliyor bende normalde 28 gunde bir oluyordum afetim gecikince kan testi yaptirmistim negatif cikti daaha snra 35. Gunde adet oldum emin olmak icin bi kac gun daha bekle sonrasinda kan testi yaptir derim

Benim ade
Benim sdetlerim 28 gunde bir olmuyor 30-35 gun arasi degisebkliyor.

merhaba arkadaşlar bişey sorucam bende dört günlük izne ayrıldım yalnız. pazar günü döndüğümde ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı o gün gece değerlendirdik.pazartesi tekrar yaptım tek çizgi çıktı acaba etkili olmusmudur.

Spermler 2-3 gün yaşıyorlar. Tutma ihtimali var tabii ki. Beklemek gerekiyor artık. Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…