arkadaşlar lütfen bilginiz varsa yardım edin
benim adetlerim 30 günde bir olur ve düzenlidir, gecen ay 14.günden itibaren 4 gün boyunca ovülasyon testi yaptım hiç çift çizgi yakalayamadım
bu ay da Surelab marka 20li test aldım, adetim bittiği gün yapmaya başladım bugün 14.gün hala çift çizgi yok,bu ay adetim 28.günde oldu, bu testi ne zaman yapmam gerek, bi yerlerde yanlışlık mı yapıyorum yoksa benim yumurtlama sorunum mu var :2:
ya benimde bir sorum var . bu labaquick testlerinden aldım adetimin 13 ve 14 ü günü diğer günlere göre daha belirgin kalın çizgi çıktı tam kalın çizgi oluşmamıştı. bugün 15. günü test yaptım çizgi varla yok arası niye öyle oldu anlamış değilim. gün gün çizgi koyulaşırken tam da yumurtlama gününü yakalarım derken soluklaştı ..
birde yumurtlamama yardımcı olsun diye adetimin ilk gününden beri adaçayı içtim. acaba bugün içmedim onun etkisi midir anlayamadım. ?
Tatlim ben laboquick marka kullaniyorum.4 ay cift cizgiyi gorunce doktora da gittim,her seferinde yumurtam catladi.30 gunde bir oluyorsan 16 sinda catlamasi gerekiyor.Bence reglinden hemen sonra doktora git, yumurtana baksin.Zaten 10 gün kontrol süreleri bir nevi yumurta takibi yaptirmis olursun.Acaba ovulasyon testinde problem mi var diyecegim ama o da hepsi sorunlu olacak degil ya.
Adet bittikten hmen sonra basla adete 5 gun kalana kadar yap varsa.gec yumurtluyor olabilirsin..
Ben iki ay kullandim birinci ay cift koyu cizgiyi yakaladim ama yum. Gunleri iliski olmadi. Ikinci ay hergun yaptim adete kadar hic koyu cizgi cikmadi silikti hep..yumurtam catlamadi zannettim. ama o ay hamiile kaldim...
evet öyle oluyormuş çok araştırdım ama adetin ilk gününden yumurtlama gününe kadar içilmeliymiş. yumurtladıktan sonra içince düşüğe sebep oluyormuş. günde 1 bardak içtim yaklaşık 14 gün sonra bıraktım. genelde adeti düzensiz olup hamile kalamayanlara öneriyorlarAdacayi yumurtlamaya yardımcı mi oluyor acaba?
ya benimde bir sorum var . bu labaquick testlerinden aldım adetimin 13 ve 14 ü günü diğer günlere göre daha belirgin kalın çizgi çıktı tam kalın çizgi oluşmamıştı. bugün 15. günü test yaptım çizgi varla yok arası niye öyle oldu anlamış değilim. gün gün çizgi koyulaşırken tam da yumurtlama gününü yakalarım derken soluklaştı ..
birde yumurtlamama yardımcı olsun diye adetimin ilk gününden beri adaçayı içtim. acaba bugün içmedim onun etkisi midir anlayamadım. ?
arkadaşlar lütfen bilginiz varsa yardım edin
benim adetlerim 30 günde bir olur ve düzenlidir, gecen ay 14.günden itibaren 4 gün boyunca ovülasyon testi yaptım hiç çift çizgi yakalayamadım
bu ay da Surelab marka 20li test aldım, adetim bittiği gün yapmaya başladım bugün 14.gün hala çift çizgi yok,bu ay adetim 28.günde oldu, bu testi ne zaman yapmam gerek, bi yerlerde yanlışlık mı yapıyorum yoksa benim yumurtlama sorunum mu var :2:
testi söylendiği gibi 4 saatlik idrarla ve her gün aynı saatte yaptınmı
bende dün kopkoyu iki kırmızı çizgiyi yakaladm.prespektüste 24-36 saat arası ilişki yaşanmalı dio.bende bgn işi pişiricem:))) siz nassı yapıosunuz.hatta öğlen 3.5 ta yaptm sora şphelendm ya yumurtladıysam die akşam 9 da bi daa yaptm yne koyuyudu.yalnz ben kasık ağrılarında yumurtluosn sanıodum ki benim dn çok ağrıodu meğer yumurtlamaya hazırlanıolarmş
galiba hatayı orda yaptım, her sabah uyandıgımda yaptım testi, sadece dün 4 saat bekledim öğleden sonra yaptım tel çizgi çıktı, acaba idrar miktarı bı kadar etkiler mi çizgileri ?[/QU
etkiliyormuş ben 8. gün yaptım hiç çizgi yoktu, 10. ve 11. gün silikti 12. gün daha koyuydu bugün 16.00 gibi tekrar yapıcam, idrarını tutuyorsun ve sıvı tüketmiyorsun
valla yumurtlamadan önce de sonrada işi pişirmen lazımkolay gelsin. ayyy artık bıkkınlık geldi yorgunluk geldi bana durmadan durmadan şey yapmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?