Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10 aydır bebek istiyoruz bu ay ovulasyon testine şans vereyim sonra kontrole giderim diye düşündüm sizce yumurtlama olmuş mu yani bundan sonra ne yapmam gerekiyor kızlar
29 ekim yumurtlama 30 ekim çatlama olmuş gibi görünüyor. Tabi daha tecrübeli birileri de bakarsa iyi olur. Ben de ilk defa bu ay ovülasyon testi kullandım
29 ekim yumurtlama 30 ekim çatlama olmuş gibi görünüyor. Tabi daha tecrübeli birileri de bakarsa iyi olur. Ben de ilk defa bu ay ovülasyon testi kullandım
10 aydır bebek istiyoruz bu ay ovulasyon testine şans vereyim sonra kontrole giderim diye düşündüm sizce yumurtlama olmuş mu yani bundan sonra ne yapmam gerekiyor kızlar
Çatlamış yumurtan değerlendir bugun mutlaka geriden gelen baska yumurtanda olabilir 1 gün arayla 3 defa filan değerlendirin yani bugun sonra cuma günü sonra pazar günü olacak şekilde