Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani ne bilim ilişkiden sonra pik görmem yanıltır mı acaba dedim merak ettim çocuk istediğimiz için dikkat etmiyoruz ya o oyüzden hani daha açık olamıyorumİlişki olması testi neden yanıltsın ki , yanıltmaz
Yani o zmn bugün yumurtlama günüm değil miİlişki olması testi neden yanıltsın ki , yanıltmaz
evet pik günleri ve silikleştikten sonraki günü değerlendirinYani o zmn bugün yumurtlama günüm değil mi
evet pik günleri ve silikleştikten sonraki günü değerlendirin
Kuzum yumurtlama olmamış gibi ve ilişkiden zaten 2 saat sinra yapabilirsiniz testi diyolar sen dün ilişki yasamizsin bugünkü testi etkilemezBugün adetimin 21. Günü testim pik görünüyor ama dün ilişki olduğu için bu testi yanıltır mı diye de şüpheliyim sizce?
Evet dün oldu bugün yaptım testi ama pik değil miKuzum yumurtlama olmamış gibi ve ilişkiden zaten 2 saat sinra yapabilirsiniz testi diyolar sen dün ilişki yasamizsin bugünkü testi etkilemez
Yok kuzum ama tahmini iki üç gün içinde pik olur gibiEvet dün oldu bugün yaptım testi ama pik değil mi
Aaa ben t çizgisi koyu olunca pik sanıyordumYok kuzum ama tahmini iki üç gün içinde pik olur gibi
Evet öyle ama bunda koyu olmamış ki canmAaa ben t çizgisi koyu olunca pik sanıyordum
T çizigisi C çizgisinden koyuydu belki tam fotoda belli değil ama öyleydi yani şöyle yakından göstermeye çalıştımEvet öyle ama bunda koyu olmamış ki canm
Ayy evet şimdi dikkat ettm özür dilerim ben ters bakmışım aynen olmuş olmuş yumurtlamaT çizigisi C çizgisinden koyuydu belki tam fotoda belli değil ama öyleydi yani şöyle yakından göstermeye çalıştım
Yanına önceki testleri de koydum onu ayrı koymuştum belki ondan fark etmedin biraz benim hatamAyy evet şimdi dikkat ettm özür dilerim ben ters bakmışım aynen olmuş olmuş yumurtlama
Belkide olabilir canmYanına önceki testleri de koydum onu ayrı koymuştum belki ondan fark etmedin biraz benim hatam
Pco mu var sendeYanına önceki testleri de koydum onu ayrı koymuştum belki ondan fark etmedin biraz benim hatam
Yani dediğim gibi ilişki testi etkilemiyorsa doğru hani meni falan etkiler demişti biri ben tam anlatamadım ama yani o dün gece testi öğlen 1 gibi yaptım ve ayrıca kasıklarımda acayip ağrı var özellikle sağ kasıktaBelkide olabilir canm
Buna pek emin değilim ama tesadüf doktorun biri kist var ve polikistik gibi duruyor demişti fazla bu konuyu araştırmadım gebeliğe de başka bişie de zararlı değil zararı yok demişti pek emin değilim o yüzden detaylı muayene gitme şansım olmadı ama ultrason da Bi sıkıntı olmadığı yumurtalıklarımın çok güzel çalıştığını söylemiştiPco mu var sende
İlişkiyle testin alakası yok. Pik olmuş çatlamak üzere. Bir sonraki test silik çıkarsa çatlamış demektir.Bugün adetimin 21. Günü testim pik görünüyor ama dün ilişki olduğu için bu testi yanıltır mı diye de şüpheliyim sizce?