Gebeliğe Hazırlık OVULASYON TESTİ HAKKINDA!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seena

🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2017
925
1.650
63
İstanbul
Hanımlar merhaba :)
Bu ay ovulasyon kullanan biri olarak bir çok topiğe yazdım fakat cevabını bulamadım . Bu arada bata son 4 günüm var.

Ovulasyon testi kullanmadan önce 2 saat sıvı almamamız öneriliyor bu testteki piki seyrekleştirip silik gösterdiği içinmi ? Yoksa yanlış pik verebilir diyemi ?

Tesadüfen bata son 5 gün varken akşam saatlerinde şüphelenip ovu testi yapmıştım ve koyu gördüm değerlendirdim o akşamı ama malesef tam pik olmamış :)) sabah ilk idrarla yaptığımdada silik çıktı . Yine sıvı tüketip yaptığımda koyuyu gördüm ???

Başına böyle bir durum gelen deneyen test eden hatunların yorumlarını bekliyorum baştacısınız

Canim 2 saat az en az 3-4 saat sivi tüketmeden ve idrarini tutarak testi yaptığında doğru sonuc alirsin.. Meyve meyve suyu corba sulu yemek vb. bile testi cok etkiliyor.. Yaklasik 8-9 aydır test kullanan bir hatun olarak cevapladim

Adetin düzenli ise bata 4 gün kala yaptığın ovulasyon testi gebelikten koyu cikabilir bi cok kisi ovulasyon testi ile gebeligini öğrendi

Bir de son olarak sabah ilk idrarinla ve erken saatte yaptığında da yanlış sonuç alırsın. Sabah 7 gibi ilk idrarini yap sonrasında idrarini tut ve hic sivi tuketme saat 10-11 arasi testi yap bu şekilde en dogru sonucu alirsin.. Aksam yaptiginda da saat 4 gibi en son sivini al idrarini tut aksam saat 8-9 arasi testini yap

Adetin düzenli ise bata 4 gün kala yaptığın ovulasyon testi gebelikten koyu cikabilir bi cok kisi ovulasyon testi ile gebeligini öğrendi
Muhakkak öyledirde normalde sıvı tükentince seyreltir koyuysa bile silik çıkar diyorlar ya . Sabah ilk idrarımla denedim silik çıktı sıvı tüketincede koyu çıkıyor acaba başına gelen varmı diye merak ettim :)

Haaa onu bilmiyordum birde sıvı alımını durdurup yapmayı deneyeyim ne sonuç verecek

Canim testin bozuk olabilir basima geldi bu da ama test bozuktu

Canim testin bozuksa 2 gün üst üste yanlis çıkması normal :)
Hadi ya ama başka günler mesela yumurtla günümden sonraki gün silikti kaybolmuştu e ovulasyon gününe kadarda silikti . Bozuk olsa o zamanda koyu çıkmazmıydı ?

Hadi ya ama başka günler mesela yumurtla günümden sonraki gün silikti kaybolmuştu e ovulasyon gününe kadarda silikti . Bozuk olsa o zamanda koyu çıkmazmıydı ?
Canım yumurtlamayı ne zaman yakalamıştın? Belki gebelik vardır o yüzden koyu çıkıyordur. Şahsen ben ovulasyon testleriyle takip ederek öğrendim gebeliğimi. Adet günüme yakın çok koyulaştı. Hatta son yaptığım testte yumurtlamadan bile daha koyu çıkmıştı t çizgisi. Ve gebelik olduğu için su içmeme rağmen ovulasyon testleri koyu çıkıyordu. Normalde yumurtlama günü takip ederken su içip içmemek önemli t çizgisinin koyuluğunu kontrol etmek için.

Merhaba kızlar bişey sora bilirmiyim kafam çok karıştı ,28gunde bir adet oluyorum 14.gün ovulasyon testinde koyu iki çizgiyi gördüm 15. Gün silikleşti o gün yumurtlamis oluyorum, oncesini o gunu sonrasını degerlendirdim şuan bat gününe 6 gün var , yumurtlama tarihim belli olduğuna göre geç döllenme olma ihtimali Halla varmı. Yarın baktirsam cikarmi sonuç, Bata 6 gün kala ovulasyon testi nasıldı hamile olanlarin

Bende gebelik testi yaptığımda aynı idrarla ovulasyon testide yaptım.. üstelik hiç sıvı alımına ve idrar tutma ya dikkat etmeden ovu testi baya koyu çıktı..bat tan 5 gün sonra tekrar yaptım c çizgisi silik t çizgisi kop koyuydu canım

Birde bat a 2 gün kala normal gebelik testinde silik çizgiyi görmüştüm

2 gün önce silik çizgiyi gördüm demişsin, ovulasyondan kaç gün sonraydi ben gebelik testi yaptım dün negatifti 6 gün önce oluyor battan yarın 5 gün kalıyor kanda cikarmi , geç dolledöllenme geç yumurtlama yapanlardami oluyor

Kasiklarim ağrıyor sürekli sağ kasıgım sızlama gibi birşey oluyor ovulasyondan beri hep böyle goguslerim de şişti ve açıyor ama adetdede hafif gergin olurdu bilemiyorum bende hiç akıntı yok hatta hep olurdu bu ay ilk defa hiç olmadı çok saskınım ovulasyon testini ilk defa denedim çok heyecanlıyım bu arada ovulasyon testi hep ikinci çizgi çok silik çıkıyor adete çok var diyemi acaba

Canım merhaba gebelik testini çok erken yapmışsın olsada görünmez . Eğer adetine kadar koyulaşırsa hamile olma ihtimalin var . Silik olması birşey ifade etmiyor ovulasyon testinde . Relax ol ve adetine 2 gün kalaya kadar bekle derim ben

Canım bat a 6 gün varsa daha çok erken. Ne kadar beklersen o kadar faydalı kesin sonuç almış olursun. Çok merak ediyorsan bile en azından son 1 ya da 2 gün kala yap. Çünkü gebelik testinde asıl koyulaşma bat geçtikten sonra oluyor. Diğer türlü hep ikinci çizgi silik çıkıyor. Eğer elinde fazla ovulasyon testi varsa onunla takip edebilirsin. Gebelik testlerini boşa kullanma. Hamilelik varsa gün geçtikçe koyulaşıyor ovulasyon testleri ve su içip içmemen önemli değil. Kendi ovulasyon takibimi atayım sana. Bat a beş gün kala başlamıştım yapmaya. İnşallah hayırlı haberler alırsın canım.

Merhaba ben 2 saat bile dikkat etmiyorum 1 saat yeterli oluyor ve gayette piki yakalıyorum hemde kopkoyu

Kızlar benim testim pozitif mi sizce hiç bu kadar koyu görmedim T çizgisini

Eklentiler

• 1E4A4F2F-B2AD-45C3-AD1B-681CE1179734.jpeg
    51,9 KB · Görüntüleme: 179
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…