ovulasyon testi hakkında yardımcı olabilirmisiniz...

kızlar ben de labuquick ovulasyon testi aldım internetten sipariş ettim ama iki çizgiyi net göremedim, silik gördüm gerçi hatta az silik bile gördüm ama ikisini net koyu görmedim ama ben hep aynı saatte yapmadım, bende işe yaramadı şimdilik, bi dahaki ay adet biter bitmez başlayacağım testi yapmaya, alın deneyin, ne olacak kafanızda soru işereti kalmasından iyidir ama adet bittikten sonraki günler gün aşırı ilişki daha garanti bence kızıma o yöntemle 2. ayda hemen hamile kalmıştım....

arkadaşlar 28 günde bir adet oluyorum bu ay ovulasyon tetsine başladım.13,14,15.günler silik 16,17 ve 18.gün(bugün) iki çizgide eşit 3 gün pozitif çıkması normal değil sanki. bu yumurtamın çatlamadığını göstermez mi? eğer çatlasaydı lh düşmezmiydi? sanırımçatlama problemi var

bende senin kullandığın markayı kullanıyorum ve hala görmedım çift çizgi bence sen yapmaya devam et ve bi gün araylada ılışkıyı kaçırma derım.çünkü sen çift çizgiyi görmüşsün yakın bı zamanda yumurtlıycaksın anlamına gelır bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…