Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hakkında yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 3 sene önce falan hep oluyordu, sonradan kesildi muhtemelen ozel bir sebebi yok, doktorlar hemen bosveriyor boyle seyleri
insallah tutmustur hayirlisi olsun
Insallah cok tesekkur ederim. Hamilelerin duasi kabul olurmus. Sizin de kabul olur insallah allah saglikla kucaginiza almak nasip etsin.

Insallah cok tesekkur ederim. Hamilelerin duasi kabul olurmus. Sizin de kabul olur insallah allah saglikla kucaginiza almak nasip etsin.
Amin insallah cok tesekkurler Olana kadar o kadar umutsuz ve olmayacak gibi geliyor ki, isteyen herkesin en kisa zamanda gonlune gore olur insallah, yurekten diliyorum

Ovulasyonla hamile kalanlar catlama tarihini ve saatini soyleyin cinsiyet hesaplamasi yapalim

Kizlar merhaba esimde marfoloji sorunu var %2 gecen ay pik gördügüm günler 4 gün pespese degerlendirdim bu ay da böyle denedim isaretledigim günleri degerlendirdim , bugün 13.gün sizce catlama hangi gün olmus ? Kacirdigim gün varmi ? Sizce

Eklentiler

• 20210217_160231.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…