İşte sıkıntı orda zaten bu testte hep silik çıkıyor daha önce de çok denedim kontrol çizgisinin rengine yakın oluyor test cizgisi fakat kesinlikle net kırmızıyı goremiyorum. Ve bir süre sonra tamamen siliklesiyor yani çoktan yumurtlama olmuş oluyor. O yüzden sorma gereği duydum kafam karıştı.Henüz yumurtlama olmamıs gibi iki çizgi ayni koyulukta olmalı
Bende 1 ekimde başladım yapmaya 8.9 unda çift çizgiydi saat birde öğlen yeniden yapıcam yumurtlama da ikiside aynı koyulukta olmalıArkadaşlar öncelikle merhaba. 2 ekimden beri ovulasyon test yapıyorum aşağıdaki resimlerde gördüğünüz gibi çıkıyor sonuclar. Şimdi benim yorumlamama göre 4 Ekim'de yumurtlama olmuş. Sizce de öyle mi? bu laboquik testler pek net çıkmıyor sanki, emin de olamayınca size danışmak istedim. Lütfen yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler.
Neden sabah akşam yaptınız kiMerhaba kızlar benimde bugun pik oldu bugun sabah aksam iki test yaptım 26 eylül regli günüm 30 eylülde başladım teste bazı günler sabah aksam yaptım ve 6 tane daha testim var pik oldu artık 6 gün daha birer tane yapıcam inşallah olur bugun degerlendirdim yarın degerlendirip bir gün ara verip bi sonraki günüde değerlendircem
8.9 ekimde böyleydi benimBende 1 ekimde başladım yapmaya 8.9 unda çift çizgiydi saat birde öğlen yeniden yapıcam yumurtlama da ikiside aynı koyulukta olmalı
Gün bi tane aynı saatte yaptım ben8.9 ekimde böyleydi benim
Test fazlaydı bazı günler sabah aksam yaptımNeden sabah akşam yaptınız ki
Benim hiç bir zaman bu kadar kırmızı çift çizgi çıkmıyor her iki çizgide esit koyulukta olsa dahi hep pembemsi oluyor. Neden kaynaklanıyor acaba? Bilen var mıdır?8.9 ekimde böyleydi benim
Valla bende yabancıyım yavru bu konularaBenim hiç bir zaman bu kadar kırmızı çift çizgi çıkmıyor her iki çizgide esit koyulukta olsa dahi hep pembemsi oluyor. Neden kaynaklanıyor acaba? Bilen var mıdır?
Olsun yine de teşekkür ederimValla bende yabancıyım yavru bu konulara
Hormon seviyesiyle alakalı kuzum o birazBenim hiç bir zaman bu kadar kırmızı çift çizgi çıkmıyor her iki çizgide esit koyulukta olsa dahi hep pembemsi oluyor. Neden kaynaklanıyor acaba? Bilen var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?