• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hakkında yardım lutfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

afili29

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2019
267
250
53
35
Arkadaşlar öncelikle merhaba. 2 ekimden beri ovulasyon test yapıyorum aşağıdaki resimlerde gördüğünüz gibi çıkıyor sonuclar. Şimdi benim yorumlamama göre 4 Ekim'de yumurtlama olmuş. Sizce de öyle mi? bu laboquik testler pek net çıkmıyor sanki, emin de olamayınca size danışmak istedim. Lütfen yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler.

Eklentiler

• IMG_20201006_175726.webp
    IMG_20201006_175726.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20201006_175812.webp
    IMG_20201006_175812.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar merhabalar ovulasyon testime bakar mısınız öncelikle şunu belirteyim pko luyum en son 20 ağustosta adet oldum hala olmadım tarlusal kullandım cuma günü 2 Ekim'de bitti ona rağmen adet olmadım hala bende 1 ekimden itibaren ovulasyon testi yapmaya başladım 2. Gün ve 5. Gün baya koyuydu piki gördüm yani böyle iniş çıkış olması normal mi

Henüz yumurtlama olmamıs gibi iki çizgi ayni koyulukta olmalı
İşte sıkıntı orda zaten bu testte hep silik çıkıyor daha önce de çok denedim kontrol çizgisinin rengine yakın oluyor test cizgisi fakat kesinlikle net kırmızıyı goremiyorum. Ve bir süre sonra tamamen siliklesiyor yani çoktan yumurtlama olmuş oluyor. O yüzden sorma gereği duydum kafam karıştı.
Teşekkür ederim yorumun için.

Merhaba kızlar benimde bugun pik oldu bugun sabah aksam iki test yaptım 26 eylül regli günüm 30 eylülde başladım teste bazı günler sabah aksam yaptım ve 6 tane daha testim var pik oldu artık 6 gün daha birer tane yapıcam inşallah olur bugun degerlendirdim yarın degerlendirip bir gün ara verip bi sonraki günüde değerlendircem

Eklentiler

• IMG_20201010_014538.webp
    IMG_20201010_014538.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 40
Arkadaşlar öncelikle merhaba. 2 ekimden beri ovulasyon test yapıyorum aşağıdaki resimlerde gördüğünüz gibi çıkıyor sonuclar. Şimdi benim yorumlamama göre 4 Ekim'de yumurtlama olmuş. Sizce de öyle mi? bu laboquik testler pek net çıkmıyor sanki, emin de olamayınca size danışmak istedim. Lütfen yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler.
Bende 1 ekimde başladım yapmaya 8.9 unda çift çizgiydi saat birde öğlen yeniden yapıcam yumurtlama da ikiside aynı koyulukta olmalı

Merhaba kızlar benimde bugun pik oldu bugun sabah aksam iki test yaptım 26 eylül regli günüm 30 eylülde başladım teste bazı günler sabah aksam yaptım ve 6 tane daha testim var pik oldu artık 6 gün daha birer tane yapıcam inşallah olur bugun degerlendirdim yarın degerlendirip bir gün ara verip bi sonraki günüde değerlendircem
Neden sabah akşam yaptınız ki

Bende 1 ekimde başladım yapmaya 8.9 unda çift çizgiydi saat birde öğlen yeniden yapıcam yumurtlama da ikiside aynı koyulukta olmalı
8.9 ekimde böyleydi benim

Eklentiler

• IMG-20201008-WA0002.webp
    IMG-20201008-WA0002.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 34
Back
X