Ovülasyon testi hakkında yardım istiyorum

Lh hormonu vücudumuzda her zaman vardır. Bu yüzden testi her yaptığımızda silik çıkar. Bizim amacımız bu hormonun en yüksek olduğu günü bulmak. Hormonun yüksek olduğu gün gebelik şansıda yüksektir. Bir sonraki gün test silinmeye başlar buda yumurta çatladı ya döllenip bebek olacak yada döllenemeyip adetle atılacak. Ben 2 ay denedim 2. Ay başarılı sonuca ulaştım. Testi en kırmızı gördüğüm günleri değerlendirdim. Şuan 21 haftaya geldik. Darısı isteyen herkesin başına 🙏
Ne kadar guzel insallah bizde kalabliriz Allah kucaginiza almayi nasip eder insallah 🌸🤰

Lh hormonu vücudumuzda her zaman vardır. Bu yüzden testi her yaptığımızda silik çıkar. Bizim amacımız bu hormonun en yüksek olduğu günü bulmak. Hormonun yüksek olduğu gün gebelik şansıda yüksektir. Bir sonraki gün test silinmeye başlar buda yumurta çatladı ya döllenip bebek olacak yada döllenemeyip adetle atılacak. Ben 2 ay denedim 2. Ay başarılı sonuca ulaştım. Testi en kırmızı gördüğüm günleri değerlendirdim. Şuan 21 haftaya geldik. Darısı isteyen herkesin başına 🙏
Selam canım snairim yakaladım t c den koyu sen ne diyorsun

Test bu

Eklentiler

• IMG_20190602_154306.jpg
    IMG_20190602_154306.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 20
Merhaba bende yaptım bilen bakabilir mi

Eklentiler

• 15594860258546106526040907977770.jpg
    15594860258546106526040907977770.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 14
Evett tamda budur bugünü ve peşinden gelen 3 günü daha değerlendireceksin. Yarın yine test yap böyle koyuysa yumurtlama devam ediyordur. Silinmeye başlamışsa yumurta çatlamış demektir
Çok sağol canım dünü değerlendirdm bugünü pas geçip yarın öbür gün değerlendirmeyi düşünüyorum sperm kalitesini düşürmemek için

Çok sağol canım dünü değerlendirdm bugünü pas geçip yarın öbür gün değerlendirmeyi düşünüyorum sperm kalitesini düşürmemek için

Sperm sorunu yoksa ara verme canım. 3 gün üst üste ilişkide sperm kalitesi bozulmaz ay boyunca çok sık ilişki oluyorsa haftada 5 mesela anca o zaman düşer. Bence es geçme sen bilirsin ama

Back