Canım yanlış düşünüyon benim adetim bittikten 2 ci günü yumurtam çatlamıştı ve çocuk hemen tuttu ultrasonda hoca görüp bak çatlamış dedi ancak benimkiler tutuyor sonra 6 haftalık olunca kalbi duruyorMerhaba kızlar. Size bir konuda danışmak istiyorum. Ben iki aydır ovulasyon testi kullanıyorum ancak bir türlü faydasına ulaşamadım çünkü sürekli yumurta çatlayacak gibi pozitif görüyorum. Geçen ay pozitif gördükten sonra doktora gittigimde en az 4 günü daha var demişti. Bu ay da adetim bittikten sonra 2. Gün yani bugün pozitif gördüm ama 7. Günde yumurtlama olması mümkün değil . Lh hormonum mu yüksek acaba ? Adetim çok düzenlidir. Her ay günü gününe olurum. Başına gelen var mı yardımcı olur musunuz
Canım bende cok tecrubeli degılım bu test konusunda ama ıkı cızgıde aynı renk gorunuyor bugun yarın ve obur gunu ıyı degerlendır benceBu da bugünkü testin fotosu
Canm internette doktor sayfalarında 11. Günden önce yumurtlama olmaz yazıyordu. Bı de geçen ayda böyle olmustu pozitif gördüm ama doktor daha en az 4 gün var çatlamasına demiştiCanım yanlış düşünüyon benim adetim bittikten 2 ci günü yumurtam çatlamıştı ve çocuk hemen tuttu ultrasonda hoca görüp bak çatlamış dedi ancak benimkiler tutuyor sonra 6 haftalık olunca kalbi duruyor
Bu da bugünkü testin fotosu
bu da bugünkü test yine pozitif ben yumurtlamiyorum bence başka bir problemim varBugünü değerlendir ve test yapmaya devam et canım dahada koyu olması lazım. Günün ilk idrarıyla yapma 1-2 saat önce sıvı alımını kes ve 12-16 saatleri arasında yapmaya çalış. Bende aynı marka testi kullandım ve 2. Ay hamile kaldım çok şükür
bu da bugünkü test yine pozitif ben yumurtlamiyorum bence başka bir problemim var
Böyle olunca hangi günler doğru saptayamiyorum. Çok sağol canım moral veriyorsunNeden problem olsun canım. Test yapmaya devam et. Herkesin bünyesi bir değil kıyaslama kendini başkalarıyla. Pozitif test öyle olmaz hem dahada koyu olur. Lh hormonu vücudumuzda her zaman var bazı günler düşüp bazı günler çıkar. Biz en yüksek olduğu günü tespit etmeliyiz
Böyle olunca hangi günler doğru saptayamiyorum. Çok sağol canım moral veriyorsun
Amin canım inşallah vallahi psikolojim bozuldu artık. Hayırlısı olsun diyorum. İlerleyen zamanlarda o patlama yapan testi görürüm inşallahDoğru olan gün kendini belli ediyor canım. T çizgiisi patlama yapıyor resmen. Ben hiç bilgim olmadığı halde yapa yapa öğrendim farkettim. Bir ay acemilik çektim 2.ay gebe kaldım. Darısı başına inşallahve ben hastayım bende sorun var psikolojisine girme pozitif ol lütfen
Merhaba canm bugün 4. Gün test yapıyorum hala aynı sence doğru gün oldu mu dört gündür test böyle hemen hemen.Doğru olan gün kendini belli ediyor canım. T çizgiisi patlama yapıyor resmen. Ben hiç bilgim olmadığı halde yapa yapa öğrendim farkettim. Bir ay acemilik çektim 2.ay gebe kaldım. Darısı başına inşallahve ben hastayım bende sorun var psikolojisine girme pozitif ol lütfen
Merhaba canm bugün 4. Gün test yapıyorum hala aynı sence doğru gün oldu mu dört gündür test böyle hemen hemen.
Sence bunlar pozitif değil miDevam et canım ben 7. Testte görmüştüm
Sence bunlar pozitif değil mi
Ay sağol canım deneyen biri olarak güven veriyorsun gerçekten Allah razı olsun yine paylaşırım ben denk gelirsen bı bakarsınHayır değil. T çizgisi C kadar koyu veya daha koyu olmalı.
Ay sağol canım deneyen biri olarak güven veriyorsun gerçekten Allah razı olsun yine paylaşırım ben denk gelirsen bı bakarsın
Benm doktorumda bana silik cizgilerde degerlendirceksin ayni koyuluga geldgi zaman yumurtlama olup bitmistir demisti yani ayni koyulukya cizgileelri yakalamadan degerlendirme yapilmaliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?