Ovülasyon testi hakkında bilgi

Nurylmz8

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
6
1
286
Konya
Merhaba arkadaşlar bu ay ilk defa Ovülasyon testine başlayacağım yarın adetim bitiyor diğer gün yapacağım ama ben c ve t çizgisinin ne anlama geldiğini anlamadım bana anlatabilir misiniz lütfen yapan varsa teşekkür ederim

Hemen baslama bence canım 3-4 gun sonra basla 2-3 bir tane yap gunde aynı saatlerde sonra gunde 2 tane yap örnek test koyucam bşr tane bırı koyu bırı silik max tarafına yakın olan yumurtlamayı gosterıyor dogere test bozuk yanlıs oldugunh gosteren cızgı baslarda sılık oluyır koyulasınca yumurta catlama boyutuna ulasmıs oluyor sonrasında sılıkleşince catlamıs oluyor

Eklentiler

• IMG_2904.webp
    IMG_2904.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 22
Hemen baslama bence canım 3-4 gun sonra basla 2-3 bir tane yap gunde aynı saatlerde sonra gunde 2 tane yap örnek test koyucam bşr tane bırı koyu bırı silik max tarafına yakın olan yumurtlamayı gosterıyor dogere test bozuk yanlıs oldugunh gosteren cızgı baslarda sılık oluyır koyulasınca yumurta catlama boyutuna ulasmıs oluyor sonrasında sılıkleşince catlamıs oluyor
Peki koyulaştığı gün mü birliktelik yaşanmalı ertesi günler mi bazı yorumlar gördüm ertesi günler olunmalı diye

Peki koyulaştığı gün mü birliktelik yaşanmalı ertesi günler mi bazı yorumlar gördüm ertesi günler olunmalı diye
Öncesinde ilişki yasadıysanuz koyukastıgı gunu es gecıp sonrasında daha mantıklı olur sperm 3 gun canlı kalabılıyor zaten vücutta gun aşırı ilişki yaparsanız daha saglıklı ama koyulasma ardında sılıkleşir catlarsa o gunu degerlendırmek en iyiisi

Bu ay mı yaptın ilk inşallah olur adetine daha varsa çıkmayabilir
Bu ay yapmadım ama doktora gottıgımde 17.5 mm yumurtam vardı bır kac gune catlar adetın 21. Gunu progesteron ver catşamısmı bakalım dedı 13 cıktı progesteron 5 ustu olunca catlamıs oluyor ama tuttu tutmadı adete gore bakıcaz artık yanı 4 gun var adetıme ıdrar testını yaptım bırsey yok kısmet bakalım aşılamaya baslayacagım zaten bır kaç aya ınsallah

Back
X