B bolsanss Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2024 22 3 1 29 Dün 21:05 Konu Sahibi Konu Sahibi bolsanss #1 Kızlar adetim 10 gün gecikti 4.gğn kan testi negatifti bugün Ovülasyon testi yaptım böyle çıktı yeni mi yumurtlama oluyor bilgisi olan var mııı
Kızlar adetim 10 gün gecikti 4.gğn kan testi negatifti bugün Ovülasyon testi yaptım böyle çıktı yeni mi yumurtlama oluyor bilgisi olan var mııı
F falbaktirann Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Mart 2019 461 175 103 Dün 21:23 Konu Sahibi Konu Sahibi bolsanss #2 Yani gecikmenizi saymazsak bu testin yorumu yarın pik olur derim.
B bolsanss Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2024 22 3 1 29 Dün 21:37 Konu Sahibi Konu Sahibi bolsanss #3 falbaktirann .!.: Yani gecikmenizi saymazsak bu testin yorumu yarın pik olur derim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yeni yumurtlama oluyor sanırım, hamilelik olduğu anlamına gelmiyor demi bu
falbaktirann .!.: Yani gecikmenizi saymazsak bu testin yorumu yarın pik olur derim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yeni yumurtlama oluyor sanırım, hamilelik olduğu anlamına gelmiyor demi bu
SayeBalaban Güzel günler göreceğiz güneşli günler 🍀🤲🏻 Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2024 573 255 18 Dün 21:56 Konu Sahibi Konu Sahibi bolsanss #4 bolsanss .!.: Teşekkür ederim yeni yumurtlama oluyor sanırım, hamilelik olduğu anlamına gelmiyor demi bu Genişletmek için tıkla... Gününüz geçtiğinde ovulasyon testinin pik çıkması hamilelik olduğu anlamına gelmez fakat bazı hamilelerde ovulasyon pik çıkabiliyor Geç yumurtluyor olabilirsiniz ya da 2 kere yumurtlamış olabilirsiniz
bolsanss .!.: Teşekkür ederim yeni yumurtlama oluyor sanırım, hamilelik olduğu anlamına gelmiyor demi bu Genişletmek için tıkla... Gününüz geçtiğinde ovulasyon testinin pik çıkması hamilelik olduğu anlamına gelmez fakat bazı hamilelerde ovulasyon pik çıkabiliyor Geç yumurtluyor olabilirsiniz ya da 2 kere yumurtlamış olabilirsiniz