Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hakkinda acil yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kelebek_

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2019
20
15
18
31
Kızlar bugün adetinin 4. Günü. Adetim dün bitti. Tesadüfen ovulasyon testi yaptım. Sizce yumurtlamam bu yakinlarda mi yoksa 14. Gunu beklemelimiyim. 28 gunde 1 adet oluyrm.

Eklentiler

• 20191028_172321.jpg
    20191028_172321.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar bugün adetinin 4. Günü. Adetim dün bitti. Tesadüfen ovulasyon testi yaptım. Sizce yumurtlamam bu yakinlarda mi yoksa 14. Gunu beklemelimiyim. 28 gunde 1 adet oluyrm.
Yumurtlama yakın değil hergün yapmaya devam edin böyle çıkması gayet normal.
Ne zaman iki çizgi aynı koyulukta olur yada t çizgisi daha koyu olur o zaman pozitif demektir

Canım yavaş yavaş koyulasma olmuyor ovu testinde bugün böyleyken yarın pik olabilir mesela o yüzden yapmaya devam et ikisi de aynı koyulukta ya da t daha koyu olması gerekiyor 😉

Yumurtlama yakın değil hergün yapmaya devam edin böyle çıkması gayet normal.
Ne zaman iki çizgi aynı koyulukta olur yada t çizgisi daha koyu olur o zaman pozitif demektir
Selam🌸bende ilk defa ovulasyon testi ile düşünmeye başladım ve çok heycanlıyım☺️Dün ve önceki gün çift çizgi aynı renkti fakat bugün silik bi çizgi vardı..bu ne demek hiç fikriniz var mı☺️

Selam🌸bende ilk defa ovulasyon testi ile düşünmeye başladım ve çok heycanlıyım☺Dün ve önceki gün çift çizgi aynı renkti fakat bugün silik bi çizgi vardı..bu ne demek hiç fikriniz var mı☺
Canım bu testleri resmini görmeden yorumlamak pek mümkün değil foto atarsan yardımcı olmaya çalışırım

Canım bu testleri resmini görmeden yorumlamak pek mümkün değil foto atarsan yardımcı olmaya çalışırım
Bugün yapamadım testim bitti..üstteki dün,alltakide diğer önceki gün bugün alıp hemen yapıcam..kafam karıştı iyice..teşekkür ederim🥰☺️

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 61
Bugün yapamadım testim bitti..üstteki dün,alltakide diğer önceki gün bugün alıp hemen yapıcam..kafam karıştı iyice..teşekkür ederim🥰
Sanki pik olmuş gibi ama tamda çözemedim kaç günde bir adet oluyorsun? Kaçıncı günün?

Yumurtlama yok demi
Henüz yok canim teste devam öyle bakınırken gördüm yazmak istedim bende 2. Çocuğu düşünüyorum bu ay başladım teste çok şükür pik i yakaladım çatlamayıda gördüm bat i bekliorum 🤗🤲❤ inşallah tez zamanda hamile kalır sağlıkla dünyaya getiririz 🤲❤❤
Örnek olsun diye testlerimi de paylaşıyorum canım

Eklentiler

• 20191026_111323.jpg
    20191026_111323.jpg
    109,9 KB · Görüntüleme: 45
Henüz yok canim teste devam öyle bakınırken gördüm yazmak istedim bende 2. Çocuğu düşünüyorum bu ay başladım teste çok şükür pik i yakaladım çatlamayıda gördüm bat i bekliorum 🤗🤲❤ inşallah tez zamanda hamile kalır sağlıkla dünyaya getiririz 🤲❤❤
Örnek olsun diye testlerimi de paylaşıyorum canım
Teşekkür ederim

Sanki pik olmuş gibi ama tamda çözemedim kaç günde bir adet oluyorsun? Kaçıncı günün?
Son 1 senedir düzenli olarak 29 günde bir oluyordum..son 3 aydır acayip düzensiz o yüzden ovulasyon testinde buldum çareyi..ilk test adetten sonra 12. Gün,diğeride 13. Gün..ve bugün yaptım acayip silikti..inş bu ay tutar🙏🏻Rabbim isteyen herkese eksikliğini göstermesin🙏🏻Birde o ilk test günü değerlendirmiştik eşimle fakat ertesi gün değerlendiremedik çünkü eşim çok hastaydı..inş rabbim yüzümüze güler hayırlısıyla..

Teşekkür ederim
İnş alırız
Son 1 senedir düzenli olarak 29 günde bir oluyordum..son 3 aydır acayip düzensiz o yüzden ovulasyon testinde buldum çareyi..ilk test adetten sonra 12. Gün,diğeride 13. Gün..ve bugün yaptım acayip silikti..inş bu ay tutar🙏🏻Rabbim isteyen herkese eksikliğini göstermesin🙏🏻Birde o ilk test günü değerlendirmiştik eşimle fakat ertesi gün değerlendiremedik çünkü eşim çok hastaydı..inş rabbim yüzümüze güler hayırlısıyla..
Ben koyuluğu göremiyorum testlerin resmini atar mısın

MErhaba,
Hiç bekleme adet bitiminden hemen sonra başla. Hiç belli olmuyor günler. Benim ilk gebeliğimde tam adet ortasıydı yumurtlamam. İkinciyi deniyorum iki aydır olmuyor. Bi test yaptım adet bitiminden itibaren silik 2. çizgiyi gördüm .Yumurtlamam kaymış yani. Ablamın da oyle oldu. İkinci gebelikte 22. günde çift çizgi gördü. Adetten 1-2 gün önce gören var. Testi her gün yapın. Adet dışı hergün yapılmalı. Her kadında farklı oluyor.

Selam🌸bende ilk defa ovulasyon testi ile düşünmeye başladım ve çok heycanlıyım☺Dün ve önceki gün çift çizgi aynı renkti fakat bugün silik bi çizgi vardı..bu ne demek hiç fikriniz var mı☺
çift çizgi sonrası silikleşme yumurta çatlamış demek. çift çigi günü, sonraki 2 gün (silikler de dahil) değerlendirilmeli.

çift çizgi sonrası silikleşme yumurta çatlamış demek. çift çigi günü, sonraki 2 gün (silikler de dahil) değerlendirilmeli.
Eşim çook hastaydı..maalesef sadece çift çizgiyi görmeden önceki gün ve gördüğümüz gün değerlendirebildik..allah güzel kapılar açsın inşallah bu sefer olsun..

Kızlar bugün 13. Günüm şuana kadar yumurtlama olmamış dimi

Eklentiler

• 20191106_154509.jpg
    20191106_154509.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 34
Olmamış görünüyor. ama silik bir çizgi başlıyor sanki. Bence bu günden itibaren 2 günde 1 günleri değerlendirin. Tam çizgi yok diye günleri atlamayın.

Back