Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama yakın değil hergün yapmaya devam edin böyle çıkması gayet normal.Kızlar bugün adetinin 4. Günü. Adetim dün bitti. Tesadüfen ovulasyon testi yaptım. Sizce yumurtlamam bu yakinlarda mi yoksa 14. Gunu beklemelimiyim. 28 gunde 1 adet oluyrm.
Canım yavaş yavaş koyulasma olmuyor ovu testinde bugün böyleyken yarın pik olabilir mesela o yüzden yapmaya devam et ikisi de aynı koyulukta ya da t daha koyu olması gerekiyorKızlar bugün adetinin 4. Günü. Adetim dün bitti. Tesadüfen ovulasyon testi yaptım. Sizce yumurtlamam bu yakinlarda mi yoksa 14. Gunu beklemelimiyim. 28 gunde 1 adet oluyrm.
SelamYumurtlama yakın değil hergün yapmaya devam edin böyle çıkması gayet normal.
Ne zaman iki çizgi aynı koyulukta olur yada t çizgisi daha koyu olur o zaman pozitif demektir
Canım bu testleri resmini görmeden yorumlamak pek mümkün değil foto atarsan yardımcı olmaya çalışırımSelambende ilk defa ovulasyon testi ile düşünmeye başladım ve çok heycanlıyım☺Dün ve önceki gün çift çizgi aynı renkti fakat bugün silik bi çizgi vardı..bu ne demek hiç fikriniz var mı☺
Bugün yapamadım testim bitti..üstteki dün,alltakide diğer önceki gün bugün alıp hemen yapıcam..kafam karıştı iyice..teşekkür ederimCanım bu testleri resmini görmeden yorumlamak pek mümkün değil foto atarsan yardımcı olmaya çalışırım
Sanki pik olmuş gibi ama tamda çözemedim kaç günde bir adet oluyorsun? Kaçıncı günün?Bugün yapamadım testim bitti..üstteki dün,alltakide diğer önceki gün bugün alıp hemen yapıcam..kafam karıştı iyice..teşekkür ederim☺
Henüz yok canim teste devam öyle bakınırken gördüm yazmak istedim bende 2. Çocuğu düşünüyorum bu ay başladım teste çok şükür pik i yakaladım çatlamayıda gördüm bat i bekliorumYumurtlama yok demi
Teşekkür ederimHenüz yok canim teste devam öyle bakınırken gördüm yazmak istedim bende 2. Çocuğu düşünüyorum bu ay başladım teste çok şükür pik i yakaladım çatlamayıda gördüm bat i bekliorum❤ inşallah tez zamanda hamile kalır sağlıkla dünyaya getiririz
❤❤
Örnek olsun diye testlerimi de paylaşıyorum canım
Ricaederim canımTeşekkür ederim
Son 1 senedir düzenli olarak 29 günde bir oluyordum..son 3 aydır acayip düzensiz o yüzden ovulasyon testinde buldum çareyi..ilk test adetten sonra 12. Gün,diğeride 13. Gün..ve bugün yaptım acayip silikti..inş bu ay tutarSanki pik olmuş gibi ama tamda çözemedim kaç günde bir adet oluyorsun? Kaçıncı günün?
İnş alırızTeşekkür ederim
Ben koyuluğu göremiyorum testlerin resmini atar mısınSon 1 senedir düzenli olarak 29 günde bir oluyordum..son 3 aydır acayip düzensiz o yüzden ovulasyon testinde buldum çareyi..ilk test adetten sonra 12. Gün,diğeride 13. Gün..ve bugün yaptım acayip silikti..inş bu ay tutarRabbim isteyen herkese eksikliğini göstermesin
Birde o ilk test günü değerlendirmiştik eşimle fakat ertesi gün değerlendiremedik çünkü eşim çok hastaydı..inş rabbim yüzümüze güler hayırlısıyla..
MErhaba,Kızlar bugün adetinin 4. Günü. Adetim dün bitti. Tesadüfen ovulasyon testi yaptım. Sizce yumurtlamam bu yakinlarda mi yoksa 14. Gunu beklemelimiyim. 28 gunde 1 adet oluyrm.
çift çizgi sonrası silikleşme yumurta çatlamış demek. çift çigi günü, sonraki 2 gün (silikler de dahil) değerlendirilmeli.Selambende ilk defa ovulasyon testi ile düşünmeye başladım ve çok heycanlıyım☺Dün ve önceki gün çift çizgi aynı renkti fakat bugün silik bi çizgi vardı..bu ne demek hiç fikriniz var mı☺
Eşim çook hastaydı..maalesef sadece çift çizgiyi görmeden önceki gün ve gördüğümüz gün değerlendirebildik..allah güzel kapılar açsın inşallah bu sefer olsun..çift çizgi sonrası silikleşme yumurta çatlamış demek. çift çigi günü, sonraki 2 gün (silikler de dahil) değerlendirilmeli.