• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovülasyon testi hakkında

gitaros

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
88
5
296
39
Kocaeli
arkadaşlar lütfen bilginiz varsa yardım edin
benim adetlerim 30 günde bir olur ve düzenlidir, gecen ay 14.günden itibaren 4 gün boyunca ovülasyon testi yaptım hiç çift çizgi yakalayamadım
bu ay da Surelab marka 20li test aldım, adetim bittiği gün yapmaya başladım bugün 14.gün hala çift çizgi yok,bu ay adetim 28.günde oldu, bu testi ne zaman yapmam gerek, bi yerlerde yanlışlık mı yapıyorum yoksa benim yumurtlama sorunum mu var :2:

benim adetlerim 30 günde bir olur ve düzenlidir, gecen ay 14.günden itibaren 4 gün boyunca ovülasyon testi yaptım hiç çift çizgi yakalayamadım
bu ay da Surelab marka 20li test aldım, adetim bittiği gün yapmaya başladım bugün 14.gün hala çift çizgi yok,bu ay adetim 28.günde oldu, bu testi ne zaman yapmam gerek, bi yerlerde yanlışlık mı yapıyorum yoksa benim yumurtlama sorunum mu var :2:

Tatlim ben laboquick marka kullaniyorum.4 ay cift cizgiyi gorunce doktora da gittim,her seferinde yumurtam catladi.30 gunde bir oluyorsan 16 sinda catlamasi gerekiyor.Bence reglinden hemen sonra doktora git, yumurtana baksin.Zaten 10 gün kontrol süreleri bir nevi yumurta takibi yaptirmis olursun.Acaba ovulasyon testinde problem mi var diyecegim ama o da hepsi sorunlu olacak degil ya.

Adet bittikten hmen sonra basla adete 5 gun kalana kadar yap varsa.gec yumurtluyor olabilirsin..
Ben iki ay kullandim birinci ay cift koyu cizgiyi yakaladim ama yum. Gunleri iliski olmadi. Ikinci ay hergun yaptim adete kadar hic koyu cizgi cikmadi silikti hep..yumurtam catlamadi zannettim. ama o ay hamiile kaldim...

ya benimde bir sorum var . bu labaquick testlerinden aldım adetimin 13 ve 14 ü günü diğer günlere göre daha belirgin kalın çizgi çıktı tam kalın çizgi oluşmamıştı. bugün 15. günü test yaptım çizgi varla yok arası niye öyle oldu anlamış değilim. gün gün çizgi koyulaşırken tam da yumurtlama gününü yakalarım derken soluklaştı ..
birde yumurtlamama yardımcı olsun diye adetimin ilk gününden beri adaçayı içtim. acaba bugün içmedim onun etkisi midir anlayamadım. ?

ya benimde bir sorum var . bu labaquick testlerinden aldım adetimin 13 ve 14 ü günü diğer günlere göre daha belirgin kalın çizgi çıktı tam kalın çizgi oluşmamıştı. bugün 15. günü test yaptım çizgi varla yok arası niye öyle oldu anlamış değilim. gün gün çizgi koyulaşırken tam da yumurtlama gününü yakalarım derken soluklaştı ..
birde yumurtlamama yardımcı olsun diye adetimin ilk gününden beri adaçayı içtim. acaba bugün içmedim onun etkisi midir anlayamadım. ?

Adacayi yumurtlamaya yardımcı mi oluyor acaba?

Tatlim ben laboquick marka kullaniyorum.4 ay cift cizgiyi gorunce doktora da gittim,her seferinde yumurtam catladi.30 gunde bir oluyorsan 16 sinda catlamasi gerekiyor.Bence reglinden hemen sonra doktora git, yumurtana baksin.Zaten 10 gün kontrol süreleri bir nevi yumurta takibi yaptirmis olursun.Acaba ovulasyon testinde problem mi var diyecegim ama o da hepsi sorunlu olacak degil ya.

Ben hep sabah uyanir uyanmaz yapiyordum, forumda okudum 4 saat sıvı alimini birakip yapmak gerekiyormus, artik öyle yapiyorum, sen nasil yapiyordun, dikkat etmek gereken başka birsey var mi canım

Adet bittikten hmen sonra basla adete 5 gun kalana kadar yap varsa.gec yumurtluyor olabilirsin..
Ben iki ay kullandim birinci ay cift koyu cizgiyi yakaladim ama yum. Gunleri iliski olmadi. Ikinci ay hergun yaptim adete kadar hic koyu cizgi cikmadi silikti hep..yumurtam catlamadi zannettim. ama o ay hamiile kaldim...

Benim de yaptığım ilk gün hafif silik çizgi vardi, 10 gündür çizgi yok

Adacayi yumurtlamaya yardımcı mi oluyor acaba?
evet öyle oluyormuş çok araştırdım ama adetin ilk gününden yumurtlama gününe kadar içilmeliymiş. yumurtladıktan sonra içince düşüğe sebep oluyormuş. günde 1 bardak içtim yaklaşık 14 gün sonra bıraktım. genelde adeti düzensiz olup hamile kalamayanlara öneriyorlar

bende dün kopkoyu iki kırmızı çizgiyi yakaladm.prespektüste 24-36 saat arası ilişki yaşanmalı dio.bende bgn işi pişiricem:))) siz nassı yapıosunuz.hatta öğlen 3.5 ta yaptm sora şphelendm ya yumurtladıysam die akşam 9 da bi daa yaptm yne koyuyudu.yalnz ben kasık ağrılarında yumurtluosn sanıodum ki benim dn çok ağrıodu meğer yumurtlamaya hazırlanıolarmş

yumurtlamışssn beklio cnm yumurtan orda en yakın zmnda ilişki yaşaman lazım 12 saat içinde.

sen bi dr a git dr baksın yumurtlamana cnm korkma bi problem yoktur

testi söylendiği gibi 4 saatlik idrarla ve her gün aynı saatte yaptınmı

galiba hatayı orda yaptım, her sabah uyandıgımda yaptım testi, sadece dün 4 saat bekledim öğleden sonra yaptım tel çizgi çıktı, acaba idrar miktarı bı kadar etkiler mi çizgileri ?

bende dün kopkoyu iki kırmızı çizgiyi yakaladm.prespektüste 24-36 saat arası ilişki yaşanmalı dio.bende bgn işi pişiricem:))) siz nassı yapıosunuz.hatta öğlen 3.5 ta yaptm sora şphelendm ya yumurtladıysam die akşam 9 da bi daa yaptm yne koyuyudu.yalnz ben kasık ağrılarında yumurtluosn sanıodum ki benim dn çok ağrıodu meğer yumurtlamaya hazırlanıolarmş

valla yumurtlamadan önce de sonrada işi pişirmen lazım :D kolay gelsin. ayyy artık bıkkınlık geldi yorgunluk geldi bana durmadan durmadan şey yapmaktan :4::4::4:

galiba hatayı orda yaptım, her sabah uyandıgımda yaptım testi, sadece dün 4 saat bekledim öğleden sonra yaptım tel çizgi çıktı, acaba idrar miktarı bı kadar etkiler mi çizgileri ?[/QU

etkiliyormuş ben 8. gün yaptım hiç çizgi yoktu, 10. ve 11. gün silikti 12. gün daha koyuydu bugün 16.00 gibi tekrar yapıcam, idrarını tutuyorsun ve sıvı tüketmiyorsun

valla yumurtlamadan önce de sonrada işi pişirmen lazım :D kolay gelsin. ayyy artık bıkkınlık geldi yorgunluk geldi bana durmadan durmadan şey yapmaktan :4::4::4:

eşimin spermleri 2 saat yaşıo cnm o yzden:)) tam testin dediine uydum o yzden.normalde spermler yumurtayı bekler bzde benim yumurta spermleri beklio:)

arkadaşlar merhaba
benim yumurtalama günüm geçeli bugün 11.gün
siteden bazı arkadaşların ovülasyondan sonra da testi yapmaya devam edip çift çizgi gördüklerini ve hamile olduklarını öğrendiklerini okudum. bende bu akşam testi yaptım. sonuc bu. sizce var mı herhangi bişey?

Eki Görüntüle 857784

Kızlar merhaba,
Ben 28 günde 1 adet görüyorum ve ilk kez bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım. Normal olarak 13. Günde T çizgisini çok koyu bir şekilde yakaladım ve 13 ve 14. Günleri eşimle değerlendirdik. Siklusumun 15.ve 16.günü testlerin mekanizmasını merak ettiğim için 1 er test yapmaya devam ettim. 15 te silikleşen T şuan yine kopkoyu?? 3 günde gebelik saptanamayacağına göre bu ne olabilir bilen varmı:(??? Böyle birşey için doktora da gidemeyeceğim için umarım bir fikri olan biriniz çıkar.
Teşekkürler şimdiden!!

Back
X