Ovulasyon testi-geciken adet

iklim ela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2020
717
1.176
28
Herkese güzel günler.. Adetim 2 gün gecikti, aslında gebelik istiyorum zaten ama 4 yıldır olmuyor orası ayrı.. Elimde kalan son ovulasyon testini kullandım, sonuç hakkında bilgisi yada fikri olan var mıdır, açıkçası kafamda iki soru var. Kist mi oluştu, yada tekrar yumurtlama gibi bi durum mu söz konusu. Şimdiden teşekkürler

Hcg testi yapsan bi. Ovulasyonla gebelik öğrenen de var. Nadir de olsa 2. Yumurtlama da olabilir tabi. Ya da herhangi bir sebebi olmayadabilir.

Gebelik testi yapsaydiniz direk keşke..ovulasyon testiyle belli olmaz ben sanmiyorum

Gebelik testi yapsaydiniz direk keşke..ovulasyon testiyle belli olmaz ben sanmiyorum
Gebelik testi yapmak için gecikmem biraz daha uzun sürsün istedim ve zaten adet belirtilerim de var
Sadece ovulasyon testi neden koyuya yakın çıktı onu anlamadım

Hcg testi yapsan bi. Ovulasyonla gebelik öğrenen de var. Nadir de olsa 2. Yumurtlama da olabilir tabi. Ya da herhangi bir sebebi olmayadabilir.
Sen sanırım hamileymişsin bu arada tebrik ederim, hayırlı olsunHcg için bekleyeyim diyorum acelem yok da dediğin gibi düşündüm ben de 2.yumurtlama

Sen sanırım hamileymişsin bu arada tebrik ederim, hayırlı olsunHcg için bekleyeyim diyorum acelem yok da dediğin gibi düşündüm ben de 2.yumurtlama
Teşekkür ederim inşallah sen de hamilesindir.

Sonucunu ne oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…