Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım gösterebilir bende göstermişti daha önceİyi akşamlarrr. Adetim 2 Gün geçti. Evde ovulasyon testi olduğu için onu yaptım. Bu şekilde baya koyu çıktı. sormak istediğim ovulasyon testi ile gebeliğini öğrenen var mı aranızda?
Teşekkür ederim cevap için. Sizin de bu şekilde mi çıkmıştı? Yoksa daha koyu mu.Evet canım gösterebilir bende göstermişti daha önce
16-17 gün olduYumurtlamanın üstünden kaç gün geçti
Bende tam aynı kötülükte olmadı koyuya yakındı gebelik testi yapmıştım silik çıktı illaha kopkoyu olmaz hemenTeşekkür ederim cevap için. Sizin de bu şekilde mi çıkmıştı? Yoksa daha koyu mu.
Canım daha neyi bekliyorsun kız hamilesin ozaman yumurtlamadan sonra genelde 14.gün adet olunur üstünden çok geçmiş test yapsana16-17 gün oldu
Yarın sabaBende tam aynı kötülükte olmadı koyuya yakındı gebelik testi yapmıştım silik çıktı illaha kopkoyu olmaz hemen
oyy oyy o kadar çok kere yaptım ki daha önceki aylarda O yüzden biraz geçsin üstünden istedim. Yarın sabah ilk idrarla yapacağım inşallahCanım daha neyi bekliyorsun kız hamilesin ozaman yumurtlamadan sonra genelde 14.gün adet olunur üstünden çok geçmiş test yapsana
Ama baya geçmiş üzerindenYarın saba
oyy oyy o kadar çok kere yaptım ki daha önceki aylarda O yüzden biraz geçsin üstünden istedim. Yarın sabah ilk idrarla yapacağım inşallah
Evet ama adetim daha sadece 2 gün geçtiAma baya geçmiş üzerinden
Ben ovulasyonda cift cizgi gorunce erken gebelik yaptim o da cift cizgi cikti. Henuz kan vermedim ama ins sabah erkendem gidip kan da vericem. Sizden de beta bekliyoruzİyi akşamlarrr. Adetim 2 Gün geçti. Evde ovulasyon testi olduğu için onu yaptım. Bu şekilde baya koyu çıktı. sormak istediğim ovulasyon testi ile gebeliğini öğrenen var mı aranızda?
Merhabalar. Gebeliğiniz hayırlı olsun Ben de normal gebelik testi yaptım çok net çift çizgiyi gördüm çok şükür. Yani hanımlar ben de gebeliğini ovulasyon testiyle öğrenenlerden. Demekki doğruyu gösteriyormuşBen ovulasyonda cift cizgi gorunce erken gebelik yaptim o da cift cizgi cikti. Henuz kan vermedim ama ins sabah erkendem gidip kan da vericem. Sizden de beta bekliyoruz
Evet gösterir ben de ovulasyon testti yaptım t çizgisi direk kıpkırmızı oldu kan verdim beta 30454 çıktıİyi akşamlarrr. Adetim 2 Gün geçti. Evde ovulasyon testi olduğu için onu yaptım. Bu şekilde baya koyu çıktı. sormak istediğim ovulasyon testi ile gebeliğini öğrenen var mı aranızda?
Bu da benim yaptığımİyi akşamlarrr. Adetim 2 Gün geçti. Evde ovulasyon testi olduğu için onu yaptım. Bu şekilde baya koyu çıktı. sormak istediğim ovulasyon testi ile gebeliğini öğrenen var mı aranızda?
Woww ne kadar yüksek çıkmış ben daha kan vermedimEvet gösterir ben de ovulasyon testti yaptım t çizgisi direk kıpkırmızı oldu kan verdim beta 30454 çıktı
İnşallah sizinde yüksek çıkarWoww ne kadar yüksek çıkmış ben daha kan vermedim
Test yapabildiniz mi? Bende pik görüp değerlendirdim. 6 gün geçti ovulasyondan. Su an testim böyle çıktı bugün. Ama 7 8 gün var adetime. Acaba var mıdır? Kaset test yaptım dün çıkmadı.İyi akşamlarrr. Adetim 2 Gün geçti. Evde ovulasyon testi olduğu için onu yaptım. Bu şekilde baya koyu çıktı. sormak istediğim ovulasyon testi ile gebeliğini öğrenen var mı aranızda?
En alttaki bugünküTest yapabildiniz mi? Bende pik görüp değerlendirdim. 6 gün geçti ovulasyondan. Su an testim böyle çıktı bugün. Ama 7 8 gün var adetime. Acaba var mıdır? Kaset test yaptım dün çıkmadı.
Evet sabah gebelik testim de pozitif çıktı. Bugünkü testiniz pik gibi gözüküyor. Ama ben dediğim gibi adet geçtikten 2 gün sonra yaptım ovulasyon testini. Size de beklemenizi tavsiye ederimEn alttaki bugünkü
Anladım. Bekliyim bende bakalım hayırlısı. Bu arada sizin adınıza çok sevindim. Hayırlı olsun gebeliğiniz.Evet sabah gebelik testim de pozitif çıktı. Bugünkü testiniz pik gibi gözüküyor. Ama ben dediğim gibi adet geçtikten 2 gün sonra yaptım ovulasyon testini. Size de beklemenizi tavsiye ederim