• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon Testi Çatlama mı?

rumeysacglar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
31
7
1
25
Merhaba kızlarr. 25 yaşındayım. 1 buçuk yıldır evliyim. 5 aydır korunmuyoruz ama düzenli ilişki de yaşamadık. Ameliyat olmam gerekti bir süre ara verdik. Bu ay ovülasyon testini çok düzenli yaptım. 3 aydır yapıyorum ama ilk defa bu kadar koyu bir çizgi gördüm.
23 ocakta yumurtlama gördüm. 24 ocak biraz daha silik. 25 ocak yani bugün çizgi neredeyse gitmiş. 3 gündür değerlendiriyorum.
Dün gece aşırı bel ve kasık ağrısı oldu. Göğüs hassasiyeti devam ediyor. Sizce çatlama olmuş mu? Sabahtan beri havuç yiyorum 😂

Eklentiler

• 1000030879.jpg
    1000030879.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 15
Merhaba kızlarr. 25 yaşındayım. 1 buçuk yıldır evliyim. 5 aydır korunmuyoruz ama düzenli ilişki de yaşamadık. Ameliyat olmam gerekti bir süre ara verdik. Bu ay ovülasyon testini çok düzenli yaptım. 3 aydır yapıyorum ama ilk defa bu kadar koyu bir çizgi gördüm.
23 ocakta yumurtlama gördüm. 24 ocak biraz daha silik. 25 ocak yani bugün çizgi neredeyse gitmiş. 3 gündür değerlendiriyorum.
Dün gece aşırı bel ve kasık ağrısı oldu. Göğüs hassasiyeti devam ediyor. Sizce çatlama olmuş mu? Sabahtan beri havuç yiyorum 😂
Merhaba, havucun ovulasyon için faydası nedir? 🙏

Merhaba, havucun ovulasyon için faydası nedir? 🙏
Merhaba. Ovülasyonda pik gördükten sonra 1-2 gün içinde çatlama olmazsa havuç çatlamaya iyi geliyor. Çiğ olarak günde 3 havuç. Instagramdan bir gebenin günlüğünü takip edin anlatıyor
Çok teşekkür ediyorum 🙏

Back