Zaman mı yanlış acaba ama kullanma kılavuzunda sabah 10 akşam 8 arası yapın diyo. Anlamadım yaaBenimde bi silikleşti sonra tekrar koyulaştı bende ayni durumdayım
Bende sabah akşam yapıyorum bu akşam tekrar yapıcam bakalım ne çıkacakZaman mı yanlış acaba ama kullanma kılavuzunda sabah 10 akşam 8 arası yapın diyo. Anlamadım yaa
Bnm kaç gündür böyle ama catladıktan sonra silikleşir normaldekızlar gunleri degerlendırın demekki bir yumurta çatlamış ,
Resimleri ekledim
Yok hayır öğlene doğru yaptım öyle yazıyodu zaten.Sabah kalkar kalkmaz ilk idrarinizla yapmdiniz degil mi? Birde testi yapmadan once sivi tuketimini azaltin. Bugunlerinizi degerlendirin mutlaka
İnşallah öyledir.kızlar gunleri degerlendırın demekki bir yumurta çatlamış ,
İnnovita kullaniyorum ben gunde bir kere yaptim gecen ayBide bu testler günde kaç defa yapılacak ben predictor kullanıyorum. Sizin kinin markası ne acaba ?
Silik olması bişey ifade etmiyor canm aynı koyulukta olması gerekiyor bunları dikkate alma4 günlük testlerim fotoğrafta belli olmuyor ama çizgi hala var fakat çok silik
Yani test geçersiz mi anlamadımSilik olması bişey ifade etmiyor canm aynı koyulukta olması gerekiyor bunları dikkate alma
Canim ovulasyon testinde ikiside ayni koyulukta cikmadikca gecersiz. Gebelikteki gibi silik cikmasinin bi onemi yok yani4 günlük testlerim fotoğrafta belli olmuyor ama çizgi hala var fakat çok silik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?