Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet son yaptığın testin pik görünüyor. T çizgisinin C çizgisinden koyu ya da aynı tonda olması gerektiğini düşünürsek. Bugünü değerlendirip yarın testi tekrarla biraz daha silikleşmesi lazım bu da çatlamış olduğunu gösteriyor ve mutlaka çatladığı günü de değerlendirKızlar merhaba ilk defa ovulasyon testi yapıyorum. 3 gündür yukarıdan aşağıya doğru testlerim. En alttaki az önce yaptığım sizce pik mi ? Anlayanlar yorum yapabilir mi
Tamam canım bugünü değerlendirmiştim zaten bilmeden teşekkür ederim.Evet son yaptığın testin pik görünüyor. T çizgisinin C çizgisinden koyu ya da aynı tonda olması gerektiğini düşünürsek. Bugünü değerlendirip yarın testi tekrarla biraz daha silikleşmesi lazım bu da çatlamış olduğunu gösteriyor ve mutlaka çatladığı günü de değerlendir
Evet mavi olan kısımlar t çizgisiMavi olan kısım t ise evet pik canım
Kızlar benim pik günüm geçeli 4 gün oldu ama hala ovuasyon testinde silik çıkıyor bu ne anlama geliyor bilen var mi ? Resim atıyorum
Silik çıkmalı zaten sorunuzu anlayamadımKızlar benim pik günüm geçeli 4 gün oldu ama hala ovuasyon testinde silik çıkıyor bu ne anlama geliyor bilen var mi ? Resim atıyorum
Silik çıkması lazım zaten piki gördün bide ertesi günde siliklesmisse tamamdır test yapmayı birakicaksin.Kızlar benim pik günüm geçeli 4 gün oldu ama hala ovuasyon testinde silik çıkıyor bu ne anlama geliyor bilen var mi ? Resim atıyorum
Tamamdır teşekkür ederimSilik çıkması lazım zaten piki gördün bide ertesi günde siliklesmisse tamamdır test yapmayı birakicaksin.