Ovulasyon testi anlayanlar bakabilir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ernylm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ernylm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2024
77
6
1
37
Kızlar merhaba ilk defa ovulasyon testi yapıyorum. 3 gündür yukarıdan aşağıya doğru testlerim. En alttaki az önce yaptığım sizce pik mi ? Anlayanlar yorum yapabilir mi?

Eklentiler

• 1000074049.webp
    1000074049.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar merhaba ilk defa ovulasyon testi yapıyorum. 3 gündür yukarıdan aşağıya doğru testlerim. En alttaki az önce yaptığım sizce pik mi ? Anlayanlar yorum yapabilir mi
Evet son yaptığın testin pik görünüyor. T çizgisinin C çizgisinden koyu ya da aynı tonda olması gerektiğini düşünürsek. Bugünü değerlendirip yarın testi tekrarla biraz daha silikleşmesi lazım bu da çatlamış olduğunu gösteriyor ve mutlaka çatladığı günü de değerlendir

Evet son yaptığın testin pik görünüyor. T çizgisinin C çizgisinden koyu ya da aynı tonda olması gerektiğini düşünürsek. Bugünü değerlendirip yarın testi tekrarla biraz daha silikleşmesi lazım bu da çatlamış olduğunu gösteriyor ve mutlaka çatladığı günü de değerlendir
Tamam canım bugünü değerlendirmiştim zaten bilmeden teşekkür ederim.

Kızlar benim pik günüm geçeli 4 gün oldu ama hala ovuasyon testinde silik çıkıyor bu ne anlama geliyor bilen var mi ? Resim atıyorum

Yani hep silik çizgi çıkar mı yoksa çıkmaz mı ilk defa yapıyorum o yüzden soruyorum gebelik testi gibi düşündüm bir olmayınca hiç çizgi çıkmıyor ya

Kızlar benim pik günüm geçeli 4 gün oldu ama hala ovuasyon testinde silik çıkıyor bu ne anlama geliyor bilen var mi ? Resim atıyorum
Silik çıkması lazım zaten piki gördün bide ertesi günde siliklesmisse tamamdır test yapmayı birakicaksin.

Back
X