- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
OVÜLASYON TESTİ Anlamıyorum bakar mısınız lütfen..:(
- Konu Sahibi user0011
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 aralıkta yumurtanız çatlamış ve sanırım yeniden yumurtlama olmuş 2.kezArkadaşlar bat15kasm ovü testlerim bu şekilde hiç birşey anlamadım lütfen bilen varsa yardımcı olsun Eki Görüntüle 3172779
21 Kasım ve 3 Aralık koyu yani pik görünüyo. Son testiniz de koyu çıkmış değişken testleriniz. Aynı saatte ve sıvı alimina dikkat ederek yapiyo musunuzArkadaşlar bat15kasm ovü testlerim bu şekilde hiç birşey anlamadım lütfen bilen varsa yardımcı olsun Eki Görüntüle 3172779
Evet 1 saat önce yaptım en sondaki4 aralıkta yumurtanız çatlamış ve sanırım yeniden yumurtlama olmuş 2.kez
Bugün yaptınız mı test
Evet kağıtta nasıl yazdıysa öyle yaptım silik gördükten sonra tekrar koyulaşması normal mi çözemedim onu21 Kasım ve 3 Aralık koyu yani pik görünüyo. Son testiniz de koyu çıkmış değişken testleriniz. Aynı saatte ve sıvı alimina dikkat ederek yapiyo musunuz
Bence bu ay iki kez yumurtlama görmüşsünüz yarın yeniden yapın bakalım ne çıkacakEvet 1 saat önce yaptım en sondaki
İşte iki defa yumurtlamak demekEvet kağıtta nasıl yazdıysa öyle yaptım silik gördükten sonra tekrar koyulaşması normal mi çözemedim onu
Gebelik testi için erken mi beklemeli miyimİşte iki defa yumurtlamak demek
Tutarsa ikiz olma ihtimali var
Daha yumurtluyorsunuz tabi ki erkenGebelik testi için erken mi beklemeli miyim
Evet olduDaha yumurtluyorsunuz tabi ki erken
Ayın 4 ünde ilişki oldu mu
Bu akşamı da değerlendirin bence
Pik olmuş gibi
Sizin yerinize olsam bu akşamı da değerlendiririm kaçırmamak içinEvet oldu
Tamam çok teşekkür ederim Yardımcı olduğun içinSizin yerinize olsam bu akşamı da değerlendiririm kaçırmamak için
Rica ederimTamam çok teşekkür ederim Yardımcı olduğun için
Merhaba bende ilk defa yaptım iki çizgi çıktı ama silik21 Kasım ve 3 Aralık koyu yani pik görünüyo. Son testiniz de koyu çıkmış değişken testleriniz. Aynı saatte ve sıvı alimina dikkat ederek yapiyo musunuz
4 aralıkta yumurtanız çatlamış ve sanırım yeniden yumurtlama olmuş 2.kez
Bugün yaptınız mı test
Resmini atarsanız yardımci olurumMerhaba bende ilk defa yaptım iki çizgi çıktı ama silik