Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lh yüksek olduğundan ovulasyon testi sağlıklı olmuyor genelde bu durumlarda maalesef. ☹Evet var
Lh yüksek olduğundan ovulasyon testi sağlıklı olmuyor genelde bu durumlarda maalesef. ☹
Merhaba bende pcoluyum 2 gündür ovulasyon testine başladım pcolularda böyle olduğunu duydum bende ama benim ilk gün yaptığımda fazlaca silikti 2. Gün biraz daha netti inşallah doğruluğu yoktur öyle bişeyin yoksa yumurtlama dönemimizi zor ayarlarızKizlar kafam karıştı şimdi ovulasyon testi git gide siliklesir bı zaman sonra koyu sonra yine siliklesir âdete 4 gün kaldı hala 9 gündür böyle bilgisi olan var mı kizlar
Merhaba bende pcoluyum 2 gündür ovulasyon testine başladım pcolularda böyle olduğunu duydum bende ama benim ilk gün yaptığımda fazlaca silikti 2. Gün biraz daha netti inşallah doğruluğu yoktur öyle bişeyin yoksa yumurtlama dönemimizi zor ayarlarız![]()
Ben de 8 nisandan beri t de c gibi hepsi en alttaki tek cizgi gebelik testi yaptım erken gebelik testi confort diye bı marka
Normalde nasıl olması gerekıyor bende yarın yapmaya başlayacağımKizlar kafam karıştı şimdi ovulasyon testi git gide siliklesir bı zaman sonra koyu sonra yine siliklesir âdete 4 gün kaldı hala 9 gündür böyle bilgisi olan var mı kizlar
Normalde nasıl olması gerekıyor bende yarın yapmaya başlayacağım
Bir kaç sorumu cevaplarmısınız testleri Internet’ten sipariş verdım yarın gelecekC gibi köyü olması lazım
Bende de benzer bir sorun var yumurtlama olduu sizde
Bu şekilde benimkide bikaç gün daha yapayım bakalım sizinki gibi mi olucak
Bugün olabilir o zaman değerlendirin derim çünkü ikiside en koyu renkte olmalıTestlerin hepsi bnde duruyo 8 Nisan da 16 Nisan'da bugün bide ikiside aynı koyulukta şuan ama bilmiyom oldu mu maddi mi sonraları hep var ama c gibi degil
Bir kaç sorumu cevaplarmısınız testleri Internet’ten sipariş verdım yarın gelecek
Ne zaman nasıl yapmam gerekıyor sonuçları nasıl degerlendırecegım silik çıkarsa yumurtlama yakın demek mi
Bugün olabilir o zaman değerlendirin derim çünkü ikiside en koyu renkte olmalı
Bu şekilde bugün cikanda