• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi 2 kez pik olur mu yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
689
330
103
32
Merhaba. 30 gunde bir adet oluyorum adetlerim duzenlidir. Elimde gecen aydan kalan bi tane ovulasyon testi var 13.gun yaptim. Cift cizgiyi yakaladim t daha koyuydu. O gunleri degerlendirdik sonra ben tekrar ovulasyon testi siparis ettim. 2 gun once tekrar basladim. 20.sinde silik bugun (21) de tekrar cift cizgi cikti. 13.gundeki kadar koyu degil onda t daha koyuydu ama bunda cizgiler esit koyulukta. Bu ne demek oluyor tekrar mi yumurtluylrum? Boyle olunca erken gebelik testi yaptim negatif. Adetime 9 gun var.

Eklentiler

• 27BDA17E-26A1-4139-B1BC-569B512E2708.jpeg
    27BDA17E-26A1-4139-B1BC-569B512E2708.jpeg
    58,2 KB · Görüntüleme: 335
Muhtemelen hamilesiniz bir hafta sonra test yapın ama erken daha

Daha erken çünkü bence iki gün sonra ovulasyon yapın yine böyleyse hamilesinzdr.yoksa ikinci yumurtlama

Merhaba. 30 gunde bir adet oluyorum adetlerim duzenlidir. Elimde gecen aydan kalan bi tane ovulasyon testi var 13.gun yaptim. Cift cizgiyi yakaladim t daha koyuydu. O gunleri degerlendirdik sonra ben tekrar ovulasyon testi siparis ettim. 2 gun once tekrar basladim. 20.sinde silik bugun (21) de tekrar cift cizgi cikti. 13.gundeki kadar koyu degil onda t daha koyuydu ama bunda cizgiler esit koyulukta. Bu ne demek oluyor tekrar mi yumurtluylrum? Boyle olunca erken gebelik testi yaptim negatif. Adetime 9 gun var.
Hamile olabilirsiniz degilseniz de burada bir arkadaşım gibi ikinci kez yumurtluyprsun ve şuan ikinci yumurtlama dan. Hamile 🤩🥰

Bence değerlendirin aklınızda kalmasın 😊 Pazartesi tekrar ovu yapıp atın bence bakalim

Canım seninkide aynı benimki gibi olmus büyük ihtmal hamilesin ama ven 1 hafta önce testler yaptım dolu sürekli negatif cıktı dün yaptım pozitifi gördüm ama seninde aynı benim gibi hamilelik testinde gözükmicek büyük ihtmal seninde erken oldugu icin

Canım seninkide aynı benimki gibi olmus büyük ihtmal hamilesin ama ven 1 hafta önce testler yaptım dolu sürekli negatif cıktı dün yaptım pozitifi gördüm ama seninde aynı benim gibi hamilelik testinde gözükmicek büyük ihtmal seninde erken oldugu icin

İnsallah oyle olur. Sadece bir kez mi pik gordunuz peki ben dunden sonra bugun ovulasyon yapmadim tekrar yarin yapicam ama hala cift cizgiyse umutlanabilirim mi demek🙈

İnsallah oyle olur. Sadece bir kez mi pik gordunuz peki ben dunden sonra bugun ovulasyon yapmadim tekrar yarin yapicam ama hala cift cizgiyse umutlanabilirim mi demek🙈
Ben 3 martta pik gördüm ama tonlar aynıydı sonra ovulasyonu braktım sonra 15 martta tesadüfen ovulasyon testi yaptım dedim ki asıl pik simdi olmus ama şöyle bişey var 15 marttan sonra yaptıgım tüm testler pikti hep yarın kac haftalık oldugunu öğrenicem ona göre net söylerim hangisi yumurtlama oldugunu 🧡 eğer ovulasyon yaptığında t cizgisi c cizgisinden koyuysa bebce kesinlkle hamilesin demek istersen kendi ovu. Testimi atabilirim

Eklentiler

• IMG-20200303-WA0002.jpeg
    IMG-20200303-WA0002.jpeg
    43,2 KB · Görüntüleme: 178
  • IMG-20200316-WA0016.jpeg
    IMG-20200316-WA0016.jpeg
    106,4 KB · Görüntüleme: 194
Ben 3 martta pik gördüm ama tonlar aynıydı sonra ovulasyonu braktım sonra 15 martta tesadüfen ovulasyon testi yaptım dedim ki asıl pik simdi olmus ama şöyle bişey var 15 marttan sonra yaptıgım tüm testler pikti hep yarın kac haftalık oldugunu öğrenicem ona göre net söylerim hangisi yumurtlama oldugunu 🧡 eğer ovulasyon yaptığında t cizgisi c cizgisinden koyuysa bebce kesinlkle hamilesin demek istersen kendi ovu. Testimi atabilirim
Anladim yani bundan sonra yaptigim testlerin hep pik olmasi gerek. BAkalim yarin deneyecegim bende. Sizinde gozunuz aydin allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin❤️

Anladim yani bundan sonra yaptigim testlerin hep pik olmasi gerek. BAkalim yarin deneyecegim bende. Sizinde gozunuz aydin allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin❤
Aynen bak örnek olarak atıyorum bnm gebelik testlerinde hc cıkmamıstı o yüzden büssürü ilac kullandım snde cıkmazsa üzülme 🧡

Eklentiler

• 15855050012606140511359709704036.jpg
    15855050012606140511359709704036.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 272
Aynen bak örnek olarak atıyorum bnm gebelik testlerinde hc cıkmamıstı o yüzden büssürü ilac kullandım snde cıkmazsa üzülme 🧡

bugunde bu sekilde cikti. Pik degil iki gun onceki kadar esit Degil cizgiler ama yinede koyu. Umut var midir acaba. Erken gebelik testi yaptim yine negatif. Adete 7 gun var

Eklentiler

• 4FD83200-ED0A-4300-B339-F84206C4CB39.jpeg
    4FD83200-ED0A-4300-B339-F84206C4CB39.jpeg
    111,8 KB · Görüntüleme: 198
bugunde bu sekilde cikti. Pik degil iki gun onceki kadar esit Degil cizgiler ama yinede koyu. Umut var midir acaba. Erken gebelik testi yaptim yine negatif. Adete 7 gun var
Benim tam böyleydi işte testlerim birazdaha köyü hatta ve adet bitiminden iki gün sonra anca normale.dondu🤨

Back