• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon test???

lebideryaya

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
416
198
18
Kızlar dün pik gördüm bugün de yaptım tam koyu da değil tam silik de değil bakarmışsınız çatlamış mı yoksa daha zamanı var mı çatlamaya? İlk foto dün, ikinci bugün

Eklentiler

• IMG_7289.webp
    IMG_7289.webp
    8 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_7301.webp
    IMG_7301.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba hamilesiniz galiba. Pik günleri nasıl değerlendirdiniz acaba her gün mü ?
Merhaba, hayır hamile değilim. Pik gününü ve çatlamadan 24 saatini değerlendirdim ama kısmet olmadı 😅 genelde yumurtlamadan 2 gün önce yumurtlama günü ve yumurtlamadan 24 saat sonra yüksek diyorlar ama kısmet

Merhaba, hayır hamile değilim. Pik gününü ve çatlamadan 24 saatini değerlendirdim ama kısmet olmadı 😅 genelde yumurtlamadan 2 gün önce yumurtlama günü ve yumurtlamadan 24 saat sonra yüksek diyorlar ama kısmet
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah en yakın zamanda hayırlı bir şekilde nasip olur 😌

Kızlar dün pik gördüm bugün de yaptım tam koyu da değil tam silik de değil bakarmışsınız çatlamış mı yoksa daha zamanı var mı çatlamaya? İlk foto dün, ikinci bugün
Çatlamış canım inşallah gebelik testinde de böyle görmeyi nasip eder Rabbim bende 13 şubatta pik gördüm 14 şubatta çatlama bekliyorum bakalım 🤭

Back