Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aslihanugur

BirSenBirBenVarızAmaBideBebekOlsaNeGüzelOlurdu❣️
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
750
360
103
Laboquick markasından 30adet ovulasyon testi ve 5 adet gebelik testi aldım 40tl ye sizce nasıl marka ve fiyat olarak kullananlar bilgilendirebilir mi?

Amin canm hepimize benim döngüm çok belirsiz hele bu ay hiç birşey anlamadım adetim 1.5gün sürdü sonra iki gün kahverengiakıntı oldu birgün durdu diğer gün yüne akıntı geldi bu akıntıları sayarsam ilk başlamasıda kahverengi ile 7gün sürmüş oldu kafam karıştı bitişi kahverengi lekeden sayacagz dimi eğer öyleyse takvimde 20 ve 28i arası gösteriyor

Evet canim benimde ilk cozulurken oyle oluyo bazi bitkisel caylar var hormonlarada hic bir zarari yok acaba onlarimi denesen ben simdi sogan kuru yapicam bi ay coban cantasi aslan pencesi civan percemi kaynatip icmistim.o mesela adet sancilarimada cok iyi geldi oyle bir nimetki gecen ay ictim bu ay adet sancisi cekmedim hatta ibrahim saracoglu ilk sogan kuru sonra bu kuru oneriyo

Hımm hiç bilmiyorum bunları soğan kuru nasıl yapılıyor ki benim aşırı ağrım oluyor

Arkadaslar merhaba ovulasyon testine basldim ama kafam karisti 11.gun daha koyu t cizgisi beklerken silik cikti yani benim simdi 9. Ve 10. Gunler yumurtlama gunummuydu yine yapmaya devam edicem ama merak ettim silik cikmasi normalmi,resim koydum bakabilirmisiniz,yszisiz olan 10.gun diger toplu koydugum da 11.gun var bugun 11.gunum

Eklentiler

• 20190325_133028.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 50
  • 20190324_191158.jpg
    174,5 KB · Görüntüleme: 52
  • 20190323_125636.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 33
  • 20190322_145844.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba bu testler daha pik olmamış gibi duruyor cnm sen yapmaya devam et t çizgisinin daha koyu olması lazım bence

Bende ayni şekilde almıştım fiyatta ayniydi sanırım, şu an 14haftalik hamileyim
Darısı tez vakitte başına inşallah arkadaşım.

Canım bakabilirmisin bugun 16. Gunum ve koyu cizgi gordum yumurtlamami oluyo simdi,cok saskinim

Eklentiler

• 20190330_131740.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 30
Canım bakabilirmisin bugun 16. Gunum ve koyu cizgi gordum yumurtlamami oluyo simdi,cok saskinim
Canim ovulasyonda cift cizgi gorduysen 24-36 saat icerisinde yumurtlayacaksin demek. Yani cift cizgiden itibaren gunu esinle degerlendirin. Hatta ertesi sabahi da degrrlendirin. Spermler uzun saatler yasayabildigi icin hamile kalma sansin cok yuksek. Ben ilk gebeligime testle kaldim. Dusuk oldu ama simdi 6 haftalik yeniden hamileyim ve yine test yaparak kaldim. Hayirlisi olsun hakkinda.

Ogun aksam degil ama 17. Gun sabahi birliktelik oldu insallahh tutmustur,regilme 5 gun var bakalim nasip artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…