- 7 Şubat 2019
- 750
- 360
- 103
- Konu Sahibi Aslihanugur
-
Ay hadi inşallah bu sefer bu test sayesinde tuttururuz yaCanim bende kullaniyorum guzel bir test yumurtlamayi gosteriyor
Merhaba bu testler daha pik olmamış gibi duruyor cnm sen yapmaya devam et t çizgisinin daha koyu olması lazım benceArkadaslar merhaba ovulasyon testine basldim ama kafam karisti 11.gun daha koyu t cizgisi beklerken silik cikti yani benim simdi 9. Ve 10. Gunler yumurtlama gunummuydu yine yapmaya devam edicem ama merak ettim silik cikmasi normalmi,resim koydum bakabilirmisiniz,yszisiz olan 10.gun diger toplu koydugum da 11.gun var bugun 11.gunum
Tesekkur ederim damlasudamlasu devam edicem bende senin gibi dusunuyorum bugun t çizgisi cok silik cikinca acaba dedim merak ettimMerhaba bu testler daha pik olmamış gibi duruyor cnm sen yapmaya devam et t çizgisinin daha koyu olması lazım bence
Yok arada biraz koyulaşıp silikleşebiliyor önemli olan tam koyu çift çizgiyi yakalamakTesekkur ederim damlasudamlasu devam edicem bende senin gibi dusunuyorum bugun t çizgisi cok silik cikinca acaba dedim merak ettim
Bunu anlamam icin birde gebelik testi yap arkadaşım o da cift cizgi ise hamilesin demektirCanım bakabilirmisin bugun 16. Gunum ve koyu cizgi gordum yumurtlamami oluyo simdi,cok saskinim
Canim ovulasyonda cift cizgi gorduysen 24-36 saat icerisinde yumurtlayacaksin demek. Yani cift cizgiden itibaren gunu esinle degerlendirin. Hatta ertesi sabahi da degrrlendirin. Spermler uzun saatler yasayabildigi icin hamile kalma sansin cok yuksek. Ben ilk gebeligime testle kaldim. Dusuk oldu ama simdi 6 haftalik yeniden hamileyim ve yine test yaparak kaldim. Hayirlisi olsun hakkinda.Canım bakabilirmisin bugun 16. Gunum ve koyu cizgi gordum yumurtlamami oluyo simdi,cok saskinim
Ogun aksam degil ama 17. Gun sabahi birliktelik oldu insallahh tutmustur,regilme 5 gun var bakalim nasip artık.Canim ovulasyonda cift cizgi gorduysen 24-36 saat icerisinde yumurtlayacaksin demek. Yani cift cizgiden itibaren gunu esinle degerlendirin. Hatta ertesi sabahi da degrrlendirin. Spermler uzun saatler yasayabildigi icin hamile kalma sansin cok yuksek. Ben ilk gebeligime testle kaldim. Dusuk oldu ama simdi 6 haftalik yeniden hamileyim ve yine test yaparak kaldim. Hayirlisi olsun hakkinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?