- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Sade frappe
-
1 saat sonra testimi tekrar yapacagım bakalım yumurtlama ne durumda.Anladim canim. Allah kolaylik versin hepimize.
Birazönceki testim canım yumurta çatlamışmuAnladim canim. Allah kolaylik versin hepimize.
Birazönceki testim canım yumurta çatlamışmu
Değerlendirdim ama bu gece olmadı eşim aksi gibi cok yorgundu sızdı kaldı yaEvet canım. Degerlendirmissinizdir inşallah. Ben de bugun cift cizgiyi yakaladim. Catlamasini bekliyorum 4 gözle :)
Son adetin bitiş tarihi 5 nisan takvime göre bu ayın 28 inde regl olmam gerekiyor. Periyodlarım genel olarak düzenli. Bu ay yumurtlama testleri yaptım yine takvime göre 13 ü yumurtlama göstermiş ama bu test sonuçları çok alakasız hiçbir şey anlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler
14.gün lh artışı var gibi duruyo ama pozitif olmamış. testi doğru zmanda yapmıyor olabilirsinSon adetin bitiş tarihi 5 nisan takvime göre bu ayın 28 inde regl olmam gerekiyor. Periyodlarım genel olarak düzenli. Bu ay yumurtlama testleri yaptım yine takvime göre 13 ü yumurtlama göstermiş ama bu test sonuçları çok alakasız hiçbir şey anlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler
USon adetin bitiş tarihi 5 nisan takvime göre bu ayın 28 inde regl olmam gerekiyor. Periyodlarım genel olarak düzenli. Bu ay yumurtlama testleri yaptım yine takvime göre 13 ü yumurtlama göstermiş ama bu test sonuçları çok alakasız hiçbir şey anlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler
gunesshin cnm sıvı alımına dikkat ettiysen henüz pik olmamış testlerin.Yumurtlama takvimine bakma bence. Kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor. Acaba herhangi bir kür uyguladın mı bu ay? O yüzden mi gecikti?Son adetin bitiş tarihi 5 nisan takvime göre bu ayın 28 inde regl olmam gerekiyor. Periyodlarım genel olarak düzenli. Bu ay yumurtlama testleri yaptım yine takvime göre 13 ü yumurtlama göstermiş ama bu test sonuçları çok alakasız hiçbir şey anlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler
Hiç bilmiyorum ki herhangi bi kür kullanmıyorum sadece omega 3 ve qoenzim q 10 kullanıyorum.bu testler sabah hiçbir şey içmeden yapılmış testler İşin tuhafı öğleden sonra yaptım bugün sıvı alımına dikkat ederek beklenen yumurtlama günü yaptığımdan daha koyu çıktı sanki anlamadım ben de hiçbir şeyU
gunesshin cnm sıvı alımına dikkat ettiysen henüz pik olmamış testlerin.Yumurtlama takvimine bakma bence. Kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor. Acaba herhangi bir kür uyguladın mı bu ay? O yüzden mi gecikti?
İlk idrarla yapılmasını pek önermiyorlar ama bende sıvı alımına dikkat edemiyorumo yüzden sabah yapıyorum. Koyulaşma varsa yumurtlama yaklaşıyodur devam et cnm. Yumurtlama takvimi bende hiç doğru tarihi göstermedi. Ona çok takılma.Hiç bilmiyorum ki herhangi bi kür kullanmıyorum sadece omega 3 ve qoenzim q 10 kullanıyorum.bu testler sabah hiçbir şey içmeden yapılmış testler İşin tuhafı öğleden sonra yaptım bugün sıvı alımına dikkat ederek beklenen yumurtlama günü yaptığımdan daha koyu çıktı sanki anlamadım ben de hiçbir şey
Merhaba canım testi ne zamanlarda yapıcaz bilgi verebilir misin14.gün lh artışı var gibi duruyo ama pozitif olmamış. testi doğru zmanda yapmıyor olabilirsin
Hımm anladım canım teşekkürü ederim hangi ovulasyon testini önerirsin canım internette 30 lu satılıyor onlardan mı alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?