- 26 Şubat 2019
- 4.644
- 6.771
- 158
- Konu Sahibi Sade frappe
-
Yani yumurtlaman bitmis demek oluyor açıldıkça rengi
Cnm yumurtlama gününde kirmisi cift cizgi kesin cikar yumurtlamadan oncede çıkabilir silik cikar ama yumurtlamadan sonra tek cizgi cikar belki henuz yumurtlaman gerceklesmemis ola bilir iki ama hamile kakmak istiyosan degerlendir cift cizgi çıktığı günleriAcaba soylede olmus olabilir mi? Simdi iki test arasinda 26 saat filan var. Bu testten sonra belki cift cizgim olmustur. Sonrasinda da catlamistir. Yani suan hala yumurtam canli olabilir.
Benimde oyle oldu yumurtlama olmus onumuzdeki 2 gunu iyi degerlendir benceMerhaba, bu ay ovulasyon testine 13. Günümde başladım. 13. Günde t cizgisi tam koyu olmamakla birlikte hafif koyuydu. 14. Günümde bu cizgi acilmaya basladi. Bu ne demek oluyor?
Bu yumurtladım demek mi? Görseli ekliyorum. Bilgili arkadaşlar yorumlarlarsa çok sevinirim.
DogruuuYani ben su sekil biliyorum: cift cizgi ciktiktan sonra ikincincizgi siliklesmeye basladiysa yumurtan catlamis demektir. Dogru muyum? Yoksa direkt tek cizgiye mi dusmesi gerekiyor.
Sen cok net yakalamissin cift cizgiyi. Yrn test yapicam ben de eger ikinci cizgi hepten siliklesmeye basladiysa yumurtladigimdan emin olucam :)Benimde oyle oldu yumurtlama olmus onumuzdeki 2 gunu iyi degerlendir bence
Dogruuu
Y gerçektenmi akşam anca olur. Şuanlık ağrı hissetmiorum umarım akşam catlar.Canım bgn net yumurtan catlama boyutuna erişmiş. Bu da yumurtan her an catlayabilir demek. Bugün ve yarın iliskiniz olsun mutlaka @manco92
inşallah canım ya inşallah tutar bu ay :)Aksam daha dogru bir zaman olur zaten. Suan daha catlama asamasinda. Bu aksam ve yarin aksami degerlendirin kesinlikle. Ayni gun icinde pespese olmamasina dikkat edin sperm kalitesi acisindan. Umarim bu ay mutlu haberi alirsin.
Ne kadar zamandır deniyorsunuz acaba? Bizim yedi ay oldu asiri stres yapmaya basladiminşallah canım ya inşallah tutar bu ay :)
Ben uzun yıllardr canım 6 sene oldu.Ne kadar zamandır deniyorsunuz acaba? Bizim yedi ay oldu asiri stres yapmaya basladim
Olmamasının belli bir sebebi var mı peki? Bende de cikolata kisti var, engel olmamasini temenni ediyorum ama bakalım.Ben uzun yıllardr canım 6 sene oldu.
günaydın canım ben pcoluyum aşırı bir görünüm yok. Eşimde problem var hareketszilik sayısı düşük.Olmamasının belli bir sebebi var mı peki? Bende de cikolata kisti var, engel olmamasini temenni ediyorum ama bakalım.
Anladim canim. Allah kolaylik versin hepimize.günaydın canım ben pcoluyum aşırı bir görünüm yok. Eşimde problem var hareketszilik sayısı düşük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?