• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon test yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Uzunkiprik

🍓
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
534
304
23
29
Kızlar bu ayki yaptığım testler bu şekilde son 4 gündür yaptığım testler koyu çıkıyor ve bi kaç gündür sağ kasığımda ağrı oluyor uzun sürüyor geçmiyor bacağıma da vuruyor ağrısı. 2 gündürde şeffaf uzayan ve kaygan bi yapıya sahip akıntım oluyo azda değil çok oluyo akıntım. Bugün akıntının içinde azcık beyaz pütür pütür bişey gördüm. Yumurtlamadan dolayı mı oluyor bunlar anlamadım yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• 20201202_133050.webp
    20201202_133050.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar bu ayki yaptığım testler bu şekilde son 4 gündür yaptığım testler koyu çıkıyor ve bi kaç gündür sağ kasığımda ağrı oluyor uzun sürüyor geçmiyor bacağıma da vuruyor ağrısı. 2 gündürde şeffaf uzayan ve kaygan bi yapıya sahip akıntım oluyo azda değil çok oluyo akıntım. Bugün akıntının içinde azcık beyaz pütür pütür bişey gördüm. Yumurtlamadan dolayı mı oluyor bunlar anlamadım yardımcı olur musunuz?
açık beyaz pütürlü akıntı mantar olabilir. yumurtlamayla pek alakası yok onun.
testleriniz de tam pozitif değil benim deneyimlerime göre. ama siz yine de değerlendirin bu günleri:KK36:

Henüz tam pozitif çıkmamış gibi devam edin siz testlere, muhtemelen bikaç güne dahada koyulasırr

açık beyaz pütürlü akıntı mantar olabilir. yumurtlamayla pek alakası yok onun.
testleriniz de tam pozitif değil benim deneyimlerime göre. ama siz yine de değerlendirin bu günleri:KK36:
Mantar akıntısı değil daha önceleri mantar enfeksiyonu geçirdiğim için akıntısı nasıl olur biliyorum

Back
X