- 16 Aralık 2019
- 65
- 25
- 30
Kızlar merhaba benim size bir sorum olacak bu ay ilk kez ovulasyon takibi yaptım pek anlamıyorum bugün yumurtlamış olabilir miyim bilemiyorum çizginin netliği vs bana yardımcı olabilecek kimse var mııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14 yazan tam pik bugunu degerlendır. yarını da ^^ yarın da testı yınele belkı sılıklesmezse 1 gun daha uzar degerlendırme gunlerı:) tam sılıklestıgınde yumurtlama olmus oluyo ^^
yumurta salınmasından sonra omru 1 gun.. pık gunu ve sılıklestıgı ılk gun degerlendırılır:)sperm problemı yoksa sılıklestıkten sonrakı gun de :) sonrakı gunler yumurta orda olmuyor:) 2gunden fazla pik olması ıyı bısey degıl genelde kıste donusen catlayamayan yumurtaya da ısaret edıyor ama yıne de oyle bıle olsa degerlendırıyorum ben ^^Çok teşekkür ederim peki yarın silikleşirse beya silikleşmezse kaç günü daha değerlendirmem gerekir :)
yumurta salınmasından sonra omru 1 gun.. pık gunu ve sılıklestıgı ılk gun degerlendırılır:)sperm problemı yoksa sılıklestıkten sonrakı gun de :) sonrakı gunler yumurta orda olmuyor:) 2gunden fazla pik olması ıyı bısey degıl genelde kıste donusen catlayamayan yumurtaya da ısaret edıyor ama yıne de oyle bıle olsa degerlendırıyorum ben ^^
ay sonuna da hayırlı haberlerını ınsallahÇok çok teşekkür ederim yardımın için bakalım yarın testi tekrar edip sonucu mutlaka paylaşırım
Ayy ne güzel söyledin inşallah inşallah 1 sene oldu hala bekliyorumay sonuna da hayırlı haberlerını ınsallah
Arkadaşlar merhaba Dün ovulasyon testine başladım bugün adet bitiminin 10. Günü sizce pik olmuşmu değerlendirebilir misiniz?
ay sonuna da hayırlı haberlerını ınsallah
pik bu degerlendırın bugunu ve yarını kesın kesın .dunku de pik gibi 2 gun pık gbı olmus :) yarın sılınır yuksek ıhtımal
Bence siz hamile olabilirsiniz çünkü çatlama olmuş ama sonra yine çıkmaya başlamış böle olanlar genelde hep hamile çıkıyor sonraKızlar merhaba benim size bir sorum olacak bu ay ilk kez ovulasyon takibi yaptım pek anlamıyorum bugün yumurtlamış olabilir miyim bilemiyorum çizginin netliği vs bana yardımcı olabilecek kimse var mııı
Ama böyle bir şey hemen idrarda çıkması pek mümkün değil 2 gün sonra hemen idrarda görünür müBence siz hamile olabilirsiniz çünkü çatlama olmuş ama sonra yine çıkmaya başlamış böle olanlar genelde hep hamile çıkıyor sonra
Tamamdır teşekkür ederimçizgiler aynı koyulukta veya t çizgisi c çizgisinden daha koyuysa yumurtlama sayılıyor henüz yumurtlama oluşmamış
Canım bence sen yumurtluyorsun değerlendir kesinlikleyardımmm kızlar dün aşırı koyu olan t çizgisi bugünde hala aynı koyulukta çatlama olmadı yani neden sizce?? Ve aşırı kasık ağrısı vardı bütün gün
Sonuç noldu hala aynı mı merak ettimyardımmm kızlar dün aşırı koyu olan t çizgisi bugünde hala aynı koyulukta çatlama olmadı yani neden sizce?? Ve aşırı kasık ağrısı vardı bütün gün
Hayır yumurtlamam 3 gün sürdü sonrasında çatlama oldu şuanda silik çıkıyorSonuç noldu hala aynı mı merak ettim