Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon test sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kardelen_61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
86
56
38
Kızlar merhaba 11 aydır bebek düşünüyoruz ama malesef sonuç hep hüsran. İlk defa bu ay ovulasyon testi aldım az önce yaptım . Yardımcı olur musunuz ? Bu ne demek oluyor yumurta çatlamış mı

Eklentiler

• 1087FC76-F0EF-4F8B-969E-A028BDA2FF07.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 65

Kızlar merhaba 11 aydır bebek düşünüyoruz ama malesef sonuç hep hüsran. İlk defa bu ay ovulasyon testi aldım az önce yaptım . Yardımcı olur musunuz ? Bu ne demek oluyor yumurta çatlamış mı

Bugün ve ardından gelen 4 günü değerlendir yarın yine yap testi t deki çizgi soluklasirsa öğünü iki günü değerlendir

Canım bugünü değerlendir ama yumurtlama icin t cizgisinin daha cok koyu olması gerek benim düsüncem yani bn o zamanı yakaladım ve suan hamileyim testi bırakma her gün yapmaya devam et

Çıkıyor canım benimde öyle oluyordu resmlerimi paylasabilirim hatta aynı koyulukta oluyordu yarınsı silik oluyordu ama emin ol asıl yumurtlama t cizgisinin patlamıs olması
Canım benim bikaç aydır adetin 11. günü akıntıyla karışık leke geliyor pembemsi. Sanırım yumurtlama lekesi. Bu defa dedim leke gelince yapayım bakalım cidden yumurtlama mı. Sonuç bu oldu. Ertesi gün yaptım silik çıktı. Zaten hamile kalamıyorum 1 yıldır. Öylesine yaptım işte. Umutsuzum anlayacağın. Senin adına sevindim. Sağlıcakla alırsın kucağına insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…