• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon test hamilemiyim

mila4006

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2024
31
9
1
24
IMG_6222.jpeg
Yumurtlama ve catlama tam olarak hangi günlerdeydi
Ve neden tekrar yavastan koyulaşmaya basliyor?
Bugün test yaptim dün ve 2 güne önceye kadar daha koyulasmis hamilelik belirtisimi? Suan kasiklarin agriyo ve asiri terliyorum

Lh dalgalanma yaptığı için youlaima açılma olabiliyor testin markası onovıtaysa eğer puana kadar pil olmamış canım yaparken sıvı alımına dikkat ediyormusun

Son gündemisin ay acaba hamilemisin yarin sonuclari atarlisin belirtiler nelerdir ?
Dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Bugün de gelen giden yok inşallah hamileyimdir ama normal adet belirtileri gösteriyorum şimdilik. Göğüs hassasiyeti, kasık krampları var. Gebelik testi yaptım ama ona da guvenemedim yarın sabah kan testiyle öğrenirim inşallah sana da mutlaka haber veririm canım. Testim de şu şekilde çıktı
IMG_20240806_093446_183.jpg

Dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Bugün de gelen giden yok inşallah hamileyimdir ama normal adet belirtileri gösteriyorum şimdilik. Göğüs hassasiyeti, kasık krampları var. Gebelik testi yaptım ama ona da guvenemedim yarın sabah kan testiyle öğrenirim inşallah sana da mutlaka haber veririm canım. Testim de şu şekilde çıktı Eki Görüntüle 3462038
Hayirli olsun simdiden hamilesin
Bu belirtiler ne zaman basladi gögüs sancisi filan
Yerlesme kanama oldumu

Hayirli olsun simdiden hamilesin
Bu belirtiler ne zaman basladi gögüs sancisi filan
Yerlesme kanama oldumu
Yok hiç kanama falan olmadı akıntım var sadece. Bu ay soğan suyu içmiştim 8 gün sabah akşam, adet bitiminden sonraki gün baslamistim ondan beri göğüs ağrım var. Çocuk için tedaviye başlayayım diye doktora gittim geçen hafta, doktor alttan muayene yaptı adetine çok az kalmış dedi eğer hamile olsaydım görürdü bence. Soğan suyundan dolayı dengem bozuldu diye düşünüyorum ben

Yok hiç kanama falan olmadı akıntım var sadece. Bu ay soğan suyu içmiştim 8 gün sabah akşam, adet bitiminden sonraki gün baslamistim ondan beri göğüs ağrım var. Çocuk için tedaviye başlayayım diye doktora gittim geçen hafta, doktor alttan muayene yaptı adetine çok az kalmış dedi eğer hamile olsaydım görürdü bence. Soğan suyundan dolayı dengem bozuldu diye düşünüyorum ben
Test Pozitif görünüyor ilk hamileliginizmi

Dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Bugün de gelen giden yok inşallah hamileyimdir ama normal adet belirtileri gösteriyorum şimdilik. Göğüs hassasiyeti, kasık krampları var. Gebelik testi yaptım ama ona da guvenemedim yarın sabah kan testiyle öğrenirim inşallah sana da mutlaka haber veririm canım. Testim de şu şekilde çıktı Eki Görüntüle 3462038
Hamilesin 😌🩷

Eki Görüntüle 3461968 benimki de adet gecikmesi oldu bugün ovulasyon testim bu şekilde hiç anlamadım sebebini yarın kan testi vereceğim sen de ver canım
Ovulasyon Testleri HCG hormonu alinca da pozitif cikiyor normlade. Ben hamilelik testi yaptigimda son test kalmisti inanamadigim icin ardindan ovulasyon testi yaptim ve ovulasyon testim bu sekilde cikmisti. Sonuc olarak hamileydim. Kan test yapmanizi tavsiye ederim. Hamile olabilirsiniz.

Back
X