Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon test hamilemiyim
- Konu Sahibi mila4006
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamielik belirtileri ovulasontest
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.515
- 128
- 28
EvetLh dalgalanma yaptığı için youlaima açılma olabiliyor testin markası onovıtaysa eğer puana kadar pil olmamış canım yaparken sıvı alımına dikkat ediyormusun
Lh dalgalanma yaptığı için youlaima açılma olabiliyor testin markası onovıtaysa eğer puana kadar pil olmamış canım yaparken sıvı alımına dikkat ediyormusun
4-5
Pil degililmi
4-5
Pil degililmi
Eki Görüntüle 3461968 benimki de adet gecikmesi oldu bugün ovulasyon testim bu şekilde hiç anlamadım sebebini yarın kan testi vereceğim sen de ver canım
Son gündemisin ay acaba hamilemisin yarin sonuclari atarlisin belirtiler nelerdir ?Eki Görüntüle 3461968 benimki de adet gecikmesi oldu bugün ovulasyon testim bu şekilde hiç anlamadım sebebini yarın kan testi vereceğim sen de ver canım
Benim daha 12 günüm var adeteEki Görüntüle 3461968 benimki de adet gecikmesi oldu bugün ovulasyon testim bu şekilde hiç anlamadım sebebini yarın kan testi vereceğim sen de ver canım
Dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Bugün de gelen giden yok inşallah hamileyimdir ama normal adet belirtileri gösteriyorum şimdilik. Göğüs hassasiyeti, kasık krampları var. Gebelik testi yaptım ama ona da guvenemedim yarın sabah kan testiyle öğrenirim inşallah sana da mutlaka haber veririm canım. Testim de şu şekilde çıktıSon gündemisin ay acaba hamilemisin yarin sonuclari atarlisin belirtiler nelerdir ?
Hayirli olsun simdiden hamilesinDün adet olmam gerekiyordu olmadım. Bugün de gelen giden yok inşallah hamileyimdir ama normal adet belirtileri gösteriyorum şimdilik. Göğüs hassasiyeti, kasık krampları var. Gebelik testi yaptım ama ona da guvenemedim yarın sabah kan testiyle öğrenirim inşallah sana da mutlaka haber veririm canım. Testim de şu şekilde çıktı Eki Görüntüle 3462038
Bu belirtiler ne zaman basladi gögüs sancisi filan
Yerlesme kanama oldumu
Yok hiç kanama falan olmadı akıntım var sadece. Bu ay soğan suyu içmiştim 8 gün sabah akşam, adet bitiminden sonraki gün baslamistim ondan beri göğüs ağrım var. Çocuk için tedaviye başlayayım diye doktora gittim geçen hafta, doktor alttan muayene yaptı adetine çok az kalmış dedi eğer hamile olsaydım görürdü bence. Soğan suyundan dolayı dengem bozuldu diye düşünüyorum benHayirli olsun simdiden hamilesin
Bu belirtiler ne zaman basladi gögüs sancisi filan
Yerlesme kanama oldumu
Test Pozitif görünüyor ilk hamileliginizmiYok hiç kanama falan olmadı akıntım var sadece. Bu ay soğan suyu içmiştim 8 gün sabah akşam, adet bitiminden sonraki gün baslamistim ondan beri göğüs ağrım var. Çocuk için tedaviye başlayayım diye doktora gittim geçen hafta, doktor alttan muayene yaptı adetine çok az kalmış dedi eğer hamile olsaydım görürdü bence. Soğan suyundan dolayı dengem bozuldu diye düşünüyorum ben
Hamileysem evet ilk hamilelik olacak inşallahTest Pozitif görünüyor ilk hamileliginizmi
- 11 Ocak 2023
- 37
- 19
- 8
- 28
Teste göre yumurtlama günü gibi daha önce gördün mü yumurtlamayı ?Eki Görüntüle 3461968 benimki de adet gecikmesi oldu bugün ovulasyon testim bu şekilde hiç anlamadım sebebini yarın kan testi vereceğim sen de ver canım
- 11 Ocak 2023
- 37
- 19
- 8
- 28
HamilesinDün adet olmam gerekiyordu olmadım. Bugün de gelen giden yok inşallah hamileyimdir ama normal adet belirtileri gösteriyorum şimdilik. Göğüs hassasiyeti, kasık krampları var. Gebelik testi yaptım ama ona da guvenemedim yarın sabah kan testiyle öğrenirim inşallah sana da mutlaka haber veririm canım. Testim de şu şekilde çıktı Eki Görüntüle 3462038
Ovulasyon Testleri HCG hormonu alinca da pozitif cikiyor normlade. Ben hamilelik testi yaptigimda son test kalmisti inanamadigim icin ardindan ovulasyon testi yaptim ve ovulasyon testim bu sekilde cikmisti. Sonuc olarak hamileydim. Kan test yapmanizi tavsiye ederim. Hamile olabilirsiniz.Eki Görüntüle 3461968 benimki de adet gecikmesi oldu bugün ovulasyon testim bu şekilde hiç anlamadım sebebini yarın kan testi vereceğim sen de ver canım