• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon test çizgisi giderek koyulaşmalı mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtalik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
185
245
103
Pozitif çıkana kadar test çizgisi giderek pembeden kırmızıya doğru daha koyu mu olur? 3 gün önce sadece kontrol çizgisi çıkmıştı t çizgisi çıkmadı. Sonra 2 gün t çizgisi açık pembe çıktı. Şimdi yine t çizgisi kaybolmuş. Böyle dengesiz bi şekilde devam edip 2 gün sonra birden kırmızı çizgiyi görme ihtimalim var mı sizce? İlk defa bu ay yapıyorum testi. Bilemedim.

Atsana hepsinin fotosunu
Pozitif çıkana kadar test çizgisi giderek pembeden kırmızıya doğru daha koyu mu olur? 3 gün önce sadece kontrol çizgisi çıkmıştı t çizgisi çıkmadı. Sonra 2 gün t çizgisi açık pembe çıktı. Şimdi yine t çizgisi kaybolmuş. Böyle dengesiz bi şekilde devam edip 2 gün sonra birden kırmızı çizgiyi görme ihtimalim var mı sizce? İlk defa bu ay yapıyorum testi. Bilemedim.
Atsana hepsinin fotosunu

Regl bittikten sonraki 5. Gün başladım yani döngünün 12. günü
Onda test çizgisi yok gibi bi şeydi onun fotoğrafını çekmemiştim çöpe atmıştım. Sonraki üç taneyi atıyorum şimdi.

Eklentiler

• 6E5AE98D-0D1B-4015-BCD3-9A8CD25945F0.webp
    6E5AE98D-0D1B-4015-BCD3-9A8CD25945F0.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 30
  • 944A8DDB-39F4-40F7-AE36-F1ADF15FFE42.webp
    944A8DDB-39F4-40F7-AE36-F1ADF15FFE42.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 26
  • BA2A4AD0-FF63-4D3C-A6DC-31BA774BC36F.webp
    BA2A4AD0-FF63-4D3C-A6DC-31BA774BC36F.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 28
Onda test çizgisi yok gibi bi şeydi onun fotoğrafını çekmemiştim çöpe atmıştım. Sonraki üç taneyi atıyorum şimdi.

Şuan yok da sen çok mu sıvı aliyon öncesinde nasıl yapiyon kacla kaç arası yaoiyon saatleri şuan hiç gözükmüyor bilene
Sıvı almadan yapican iki saat öncesinde sıvı hiç icmiyecen idrara sıkışık Olcan acayip sıvı alımını gördüm çünkü orda

Beşinci günü değil bitti gün yapmaya basliyacan galiba sen yanlış yapmışsın hep hangi saat arası yapiyon

Yapmadan iki saat öncesinde sıvı almayı bırakıyorum ama yine de gün içinde o kadar çok sıvı alıyorum ki galiba 2 saat öncesinde bırakmam çok da fark etmiyor. Her gün akşam 5te yaptım. Evet geç başlamışım prospektüse göre erken bile başladım ama regl biter bitmez başlamak daha mantıklıymış bu ay olmazsa önümüzdeki ay öyle yapayım. Teşekkür ederim baktığın için :)

Yapmadan iki saat öncesinde sıvı almayı bırakıyorum ama yine de gün içinde o kadar çok sıvı alıyorum ki galiba 2 saat öncesinde bırakmam çok da fark etmiyor. Her gün akşam 5te yaptım. Evet geç başlamışım prospektüse göre erken bile başladım ama regl biter bitmez başlamak daha mantıklıymış bu ay olmazsa önümüzdeki ay öyle yapayım. Teşekkür ederim baktığın için :)

Diyer ay adetinde yaz burdan detaylı şekilde açıklıyor istersende devam et

Akşam 5 değil.. 12-16 arası yada 20-22 arası yapman gerekiyor.. ve 2 saat önce sıvı alımı olmayacak.. önceden aldigin sıvı da olmamalı ve ilişkiden sonrası da olmamalı..

Tamam o zaman bugün aynen böyle deneyeyim
Teşekkür ederim
Canım benim gitgide koyulaşmadı 1 gün koyu oldu diğer gün silindi yine yani kimisinin gitgide koyulaşıyor kimisinin 1 gün koyu oluyor, yani o gün yapmasam kesinlikle kaçırırırm öyle düşün, yoksa diğer günler birbirinin aynısı gibi benzeri gibi çıkıyor hafif açık hafif koyu öyle

Canım benim gitgide koyulaşmadı 1 gün koyu oldu diğer gün silindi yine yani kimisinin gitgide koyulaşıyor kimisinin 1 gün koyu oluyor, yani o gün yapmasam kesinlikle kaçırırırm öyle düşün, yoksa diğer günler birbirinin aynısı gibi benzeri gibi çıkıyor hafif açık hafif koyu öyle
Biraz içim rahatladı. Çok teşekkür ederim 💕

Back