ovulasyon tarihi hesaplama sorunsalıııı..

Kybele64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
261
78
48
Ankara
iyi akşamlar arkadaşlar adet tarihlerim şöyle:
2015 adet döngüsü;
3 ocak
1 şubat
28 şubat
25 mart
21 nisan
21 mart
20 haziran
11 temmuz
10 ağustos
6 eylül
1 ekim
adet olacağım günü tam olarak kestiremiyorum ve doğal olarak yumurtlama günümü de.sizce bu tarihler düzenli mi?kasımda ne zaman adet olurum ve yumurtlama günüm ne zaman olur?
okuyup bilgilerinizi paylaşırsanız bana çook yardımcı olacaksanız 2 aydır bebek için deneme yapıyoruz biliyorum daha erken ama yine de tedirgin oluyorum. şimdiden çook teşekkür ediyorum.

2015 adet döngüsü;
3 ocak
1 şubat
28 şubat
25 mart
21 nisan
21 mart
20 haziran
11 temmuz
10 ağustos
6 eylül
1 ekim
adet olacağım günü tam olarak kestiremiyorum ve doğal olarak yumurtlama günümü de.sizce bu tarihler düzenli mi?kasımda ne zaman adet olurum ve yumurtlama günüm ne zaman olur?
okuyup bilgilerinizi paylaşırsanız bana çook yardımcı olacaksanız 2 aydır bebek için deneme yapıyoruz biliyorum daha erken ama yine de tedirgin oluyorum. şimdiden çook teşekkür ediyorum.
Ovülasyon tarihini Öğrenmek için test alın.en kesin sonucu öyle alırsınız.tarihlere göre tahminde yanılma Payı büyük olur.

2015 adet döngüsü;
3 ocak
1 şubat
28 şubat
25 mart
21 nisan
21 mart
20 haziran
11 temmuz
10 ağustos
6 eylül
1 ekim
Merhaba ben gecenlerde yeni bir sey kesfettim ve ikidir dorgu tutuyor telefonuna takvimim diye bi uygulama var onu indiriyorsun ve burda yazdigun gunleri oraya yaziyorsun sana tahmini ovulasyon ve adet gunlerini hesapliuor cogu arkadsm duznli olarak ordan her seylerni takip ediyor bn baslayali 2 ay oldu ve dgru tahmin :) ve bakalm yeni korunmayi biraktik ins saglikli tatlis bal mis bebisler bizim de olur :)

Back