ovülasyon takip yardım

gulisahra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
92
15
3
24
arkadaşlar ben ilk defa deniyorum ovülasyon ve sanırım benim yumurtlamam hemen oluyor bir bakar mısınız testlere devam etmeli miyim?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 27
Ha yakından daha pik gibi. Ben laboquick kullanıyorum. Bu ay sürekli yaptım. Senelerdir aynı markayı kullanıyorum

Evet iki kez bununla hamile kaldım güvenilir bir marka. Bu ay da umarım kalmışımdır🥰

Evet iki kez bununla hamile kaldım güvenilir bir marka. Bu ay da umarım kalmışımdır🥰
anladım bilgi için çok teşekkür ederim inşAllah bebeğinizi kucağınıza almak nasip olur ☺️bunlarda ilk denemede tutuyor diyorlar doğru mu sizin kaçıncı denemeleriniz de tuttu acaba

anladım bilgi için çok teşekkür ederim inşAllah bebeğinizi kucağınıza almak nasip olur ☺️bunlarda ilk denemede tutuyor diyorlar doğru mu sizin kaçıncı denemeleriniz de tuttu acaba
Rica ederim inşallah, yumurtlamayı tutturuyor bu test, benim tutmada sorun yok, yerleşmede sorun var

Rica ederim inşallah, yumurtlamayı tutturuyor bu test, benim tutmada sorun yok, yerleşmede sorun var
anladım benim çok bir bilgim yok 3 yıllık evliyiz yeni karar verdik bebek için geçen ay başladık bu ay ilk defa bu yöntemi deniyorum bakalım hayırlısı inşallah bizimki de olur 🙏🏻

Back
X