Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 mart da yaptığım çok net çıktı hemde iki dk içinde falan yine de pik değil miCanım bunların hiçbiri pik değil, yapmaya devam
hangi ovülasyon testini kullanıyorsunuz acaba ne zamandır kullanıyorsunuzBak pik böyle oluyor
Bak pik böyle oluyor
bende aynı markayı aldım ilk deneyimim bununla mı hamile kaldınız daha önceHa yakından daha pik gibi. Ben laboquick kullanıyorum. Bu ay sürekli yaptım. Senelerdir aynı markayı kullanıyorum
anladım bilgi için çok teşekkür ederim inşAllah bebeğinizi kucağınıza almak nasip olurEvet iki kez bununla hamile kaldım güvenilir bir marka. Bu ay da umarım kalmışımdır![]()
Rica ederim inşallah, yumurtlamayı tutturuyor bu test, benim tutmada sorun yok, yerleşmede sorun varanladım bilgi için çok teşekkür ederim inşAllah bebeğinizi kucağınıza almak nasip olurbunlarda ilk denemede tutuyor diyorlar doğru mu sizin kaçıncı denemeleriniz de tuttu acaba
anladım benim çok bir bilgim yok 3 yıllık evliyiz yeni karar verdik bebek için geçen ay başladık bu ay ilk defa bu yöntemi deniyorum bakalım hayırlısı inşallah bizimki de olurRica ederim inşallah, yumurtlamayı tutturuyor bu test, benim tutmada sorun yok, yerleşmede sorun var
İnşallah uğraştırmadan hemen oluranladım benim çok bir bilgim yok 3 yıllık evliyiz yeni karar verdik bebek için geçen ay başladık bu ay ilk defa bu yöntemi deniyorum bakalım hayırlısı inşallah bizimki de olur![]()